L’humorista Guillem Estadella estrenarà el seu nou espectacle a un tren

Ruben Garcia

Fa mesos que Guillem Estadella no puja a un escenari, estava creant Quin Pollastre, un nou espectacle que havia d’estrenar aquest novembre a la sala BARTS.

Vam començar a preparar l’espectacle al novembre del 2019, vam decidir el títol sense saber res de la pandèmia“, comenta Estadella, i afegeix: “Parlem sobre els pollastres del dia a dia i partim de la història d’un humorista que vol deixar el món de l’espectacle per obrir una rostisseria“.

El tancament dels teatres, decretat per les autoritats, ha obligat ha suspendre temporalment el projecte, i com a forma de reivindicació l’humorista ha decidit estrenar el seu espectacle allà on sempre hi ha persones, a un tren: “Volem reivindicar que la cultura és segura, que els teatres són segurs i per explicar que ens sentim orfes amb les institucions. No pot ser que un dia ens declaren bé essencial i que pocs dies després ens tanquin“.

Tal com ha confirmat l’estrena serà el dimecres 4 de novembre a les 10:13h al tren de la R2 Cunit-BCNSants i complirà amb totes les mesures de seguretat, distància i mascaretes.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari