L’humor d’El Molino

Mercè Rubià

A partir del 28 de setembre Enric Company, Albert Boira i Álvaro Carmona seran els encarregats de fer arribar l’humor més provocador al Paral·lel i ampliar l’oferta d’espectacles d’El Molino. Els voleu conèixer?

TEATRE_BARCELONA-Humor_ElMolino-REVISTA_1

ENRIC COMPANY, 4 anuncios y volvemos

– A partir del 28 de setembre –

Enric Company és humorista i monologuista, però també ha treballat com a reporter a Televisió Espanyola (España Directo) i a Tele5 (Sálvame Delux). Segons explica, fa monòlegs a l’ús i parla de la influència que exerceix la televisió a les nostres vides, de les quotidianitats del dia a dia davant la tele.

Fins que el va contractar Tele5 aquest estiu, la sinopsis del seu espectacle començava amb “Antonio Ramírez quiso esperar en su sofá a que Sálvame volviera de publicidad. Hoy está expuesto en la sección de momias del Museo de Nueva York”. Ara, bromeja, ha canviat Sálvame per Espejo Público, la competència.

Company és monologuista professional des del 2003, quan va guanyar el segon premi del concurs 4 i acció! a TVE2. Durant aquest temps ha compartit escenari amb còmics com Toni Moog, Txabi Franquesa o Berto Romero i ha participat a programes de televisió com El Club de la Comedia o Paramount Comedy.

ALBERT BOIRA, Raro, tu!

Albert Boira assegura que, fins als quaranta, era un Director Comercial d’una multinacional i pare de família. Però, a aquesta edat, va decidir deixar-ho tot per dedicar-se a la comèdia, a “fer humor de les coses serioses”.

Al seu espectacle veiem allò que és normal, potser no ho és tant, i que allò estrany, potser tampoc, a més d’una reflexió sobre el sexe, la política, la vida i la moral amb una visió còmica, picant i atrevida. I és que, assegura “allò raro és que un recepcionista d’hotel hagi de saber 5 idiomes, i el president del govern no sàpiga ni el seu”.

Boira ha passat per Paramount Comedy, La Cocina de los Monólogos i Rock & Risas, entre altres.

ÁLVARO CARMONA en El Molino

– A partir del 30 de novembre –

Álvaro Carmona és guionista, còmic, il·lustrador i músic. Actualment col·labora al programa Yu: no te pierdas nada, dels 40 Principales.

En aquest espectacle, explica, serà fidel al que ha anat fent i hi haurà acudits curts, “amb conceptes molt senzills i observacions molt simples”. Hi haurà música en directe, que tocarà ell mateix amb un piano.

Carmona ha estat guionista d’Andreu Buenafuente. També ha publicat un llibre de dibuixos animats, El Libro de los Tiburones. La temporada passada va portar el seu espectacle Yo Soy al Teatre Poliorama.

TEATRE_BARCELONA-El_Molino-REVISTA_2

 

 

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!