COMIAT ESCÈNIC

Les Luthiers s’acomiada dels escenaris amb ‘Más tropiezos de Mastropiero’

La mítica formació argentina s'acomiadarà del públic de Barcelona del 4 al 6 de juliol a l'Auditori Forum

Redacció

El grup humorístic-musical Les Luthiers s’acomiada per sempre dels escenaris amb Más tropiezos de Mastropiero, un espectacle que acaben d’estrenar amb gran èxit a l’Argentina i amb el qual realitzaran la seva gira de comiat per tot l’estat. La mítica formació argentina oferirà tres úniques funcions, del 4 al 6 de juliol, a l’Auditori Forum.

Más tropiezos de Mastropiero és el primer espectacle que inclou els integrants de la nova formació. El conjunt està actualment compost per dos dels seus membres històrics: Jorge Maronna (fundador del grup juntament amb Rabinovich, Mundstock i Masana, el 1967) i Carlos López Puccio (qui va ingressar al grup el 1971); amb Horacio “Tato” Turano i Martín O’Connor, que s’hi van sumar el 2015 per reemplaçament de Daniel Rabinovich, qui va morir aquell mateix any; i Roberto Antier i Tomás Mayer-Wolf, que es van incorporar als 2019.

Un repàs a la seva dilatada trajectòria

L’espectacle gira al voltant d’una suposada entrevista  al mític creador de les obres de les Luthiers, Johann Sebastian Mastropiero. En el transcurs d’aquesta entrevista es rememora, amb exemples musicals i escènics oportuns, bona part de la vida del compositor, des dels seus primers fracassos fins als més recents.

El públic podrà veure els, ja coneguts, nous instruments informals i moltes noves cançons i escenes, a les quals s’afegirà una selecció curta d’obres del repertori tradicional. Más tropiezos de Mastropiero combina l’humor i la música amb el ja clàssic estil de la formació de còmics.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!