L’equip artístic del musical ‘Flashdance’ es calça els calentadors

Andreu Rami

Qui no coneix temes com What a feeling o Maniac? És més! Qui no s’ha lliurat a la disbauxa amb ells? Doncs la temporada vinent ningú podrà resistir-se a anar taral·lejant aquests grans hits vuitanters i marcar algun que altre pas de ball al mig del carrer amb l’estrena de Flashdance, el Musical.

La versió teatral torna a portar-nos la història d’Alex Owens, una jove que somia amb entrar en una prestigiosa escola de dansa per convertir-se en ballarina i que passa els dies soldant i les nits ballant en un club. Un cant a la superació que, segons JC Storm, director de la versió espanyola, ve molt bé recuperar “en una societat tan mediàtica i de xarxes“. La producció, que comptarà amb música en directe, tindrà certs canvis respecte a l’original: “El farem més modern, amb uns arranjaments musicals i de ball que estiguin més d’acord. Que la gent jove pugui venir a veure el musical i pugui trobar-se amb una història molt més universal i no sigui només un “remember” de la gent que té 35 o 40 anys“.

Amb motiu de la presentació de l’equip que ho farà possible, assistim a l’assaig del rodatge del videoclip promocional, on hem conegut a l’elenc que formarà part d’aquesta producció a partir del proper dia 1 de març al Teatre Tívoli. Ells són: Chanel TerreroEl Rei Lleó, Mamma Mia! o NineSam GómezJescristo Superstar, Les Miserables o Forever King of Pop -, Sergio ArceDirty Dancing, 50 sombras, el musical, Febre del dissabte nitClara AlvaradoEl funeral, al costat de Concha Velasco, l’exitosa sèrie de tv La Casa del Papel o La Llamada-, David ÀvilaEl Rei Lleó, Mamma Mia! o Rumba / Mayumaná -, Olga OsSister Act, Mamma Mia o Lavar, Marcar y Enterrar – a més de Manuel Martínez, Alexandra Masangkay, Cecilia López, Yolanda García, Miguel Ramiro i Nacho Vera.

Per Flashdance, el Musical s’ha iniciat una producció completament nova. “S’està fent de zero, és una producció internacional, però estem donant-li el nostre toc, tant en l’adaptació com en les lletres, que van a anar totes en castellà menys els Hits” ens explica JC Storm que a més de dirigir, signa l’adaptació. Completen l’equip Guillermo González – Forever King of Pop, L’intèrpret, Hoy no me puedo levantar – com a responsable de la direcció musical, Vicky GómezOperación Triunfo, Tu cara me suena o La Voz – s’encarrega de la part coreogràfica i Luis Perdiguero – responsable de múltiples espectacles del CDN, la Companyia Nacional de Teatre Clàssic o el Teatro de la Zarzuela – signa el disseny de llums.

La producció va a càrrec de Selladoor Worldwide, productora anglesa que ve a agitar el panorama “musicalero” del país, ara que els musicals comencen a posicionar-se com una oferta sòlida de la nostra cartellera. Ja ens prometen títols com Jersey Boys i Footlose – però de moment desembarquen amb aquesta versió de Flashdance.Crec que guarda l’essència del que és el musical” diu el director d’aquest muntatge que després del seu pas per Barcelona, ​​iniciarà gira nacional per, posteriorment, viatjar a l’octubre a Madrid, amb teatre pidiinti per confirmar, per fer temporada.

Text i fotos José Antonio Alba. Publicat originalment a TeatroMadrid.com

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!