La temporada més internacional del Mercat de les Flors

Redacció

El Mercat de les Flors ha presentat els espectacles de la seva nova temporada amb la qual conviden a descobrir noves mirades i imaginaris a través del cos, el moviment i la dansa. Del 27 de setembre al 31 de maig de 2024 la casa de la dansa de Barcelona proposa 52 propostes que reflexionen sobre temes com el feminisme, el gènere, l’espiritualitat, la comunitat o la sostenibilitat tot fent un recorregut per l’imaginari artístic de reconegut artistes del món.

Del Liban a Taiwan

La primera parada serà al setembre al Liban, el coreògraf Omar Rajeh presentarà, amb Beytna, una celebració gastronòmica de la vida i l’amistat. També es deixaran veure el talent contemporània francès amb Maud Le Pladec, que amb Silence Legacy que posaran l’accent en el patrimoni i en la transmissió cultural de la dansa; Rachid Ouramdane, que amb Corps extrêmes trencarà els límits entre les disciplines físiques en una proposta que fusiona dansa, escalada, funambulisme i acrobàcies de circ; i Lara Barsacq, que amb les darreres creacions Fruit Tree i La Grande Nymphe revisa fragments de la història de la dansa.

La companyia nacional noruega de dansa contemporània Carte Blanche, portarà a Barcelona una peça creada pel reputat coreògraf canadenc Frédérik Gravel, But then, we’ll disappear (I’d prefer not to). Tambés des del Canadà arribarà Catherine Gaudet, que debutarà a Barcelona amb Se dissoudre i Pretty things.

L’oferta internacional comptarà amb grans referents mundials com la Sydney Dance Company, dirigida pel català Rafael Bonachela i Olivier Dubois, que oferirà dues peces entre les quals hi haurà una revisió de la seva famosa Tragèdie; el talent belga de la reconeguda coreògrafa Anne Teresa De Keersmaeker amb les Variacions Goldberg o Alexander Vantournhoud que estrenarà la seva darrera creació al cicle Circ d’Ara Mateix; o una selecció de propostes de Taiwan que inclouen peces de gran format com 13 tongues de Cloud Gate i d’altres més íntimes com Beings de Wang Yeu Kwn.

El talent de casa

Hi destaquen creacions com Medium d’Ingri Fiksdal amb Núria Guiu i Daniel Mariblanca amb la seva companyia 71 Bodies; Kobe de Vero Cendoya i altres noms com Sol Picó, Aina Alegre, Joaquin Collado, La Veronal, Aimar Pérez Galí, Magí Serra, Olga Pericet, Thomas Noone, Toni Mira, Sónia Gómez, Animal Religion o La Taimada. Tampoc hi faltaran les col·laboracions habituals amb festivals com el Sâlmon, ElPetit (per a nens i nenes de 0 a 5 anys) o festival de danses urbanes HOP.

Tota la informació, espectacles i entrades de la nova temporada del Mercat de les Flors, clicant aquí.  

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!