La Sala Flyhard obre temporada amb El Lloc

Mercè Rubià

La Sala Flyhard del barri de Sants obre temporada amb El Lloc, una obra de Jorge-Yamam Serrano amb quatre amics com a protagonistes que, tancats al seu local per defensar-lo d’un desallotjament, veuen com després de dies de tancament apareixen tensions fins ara ocultes i surten a la llum les coses que mai s’havien atrevit a dir-se. Interpretada per Rafael Rodríguez, Sandra Pujol, Oriol Esquerda, Isaac Baró, Marc Cartanyà i Xavier Teixidó es podrà veure fins el 6 d’octubre. Després tornarà una de les obres més aplaudides a la sala la temporada passada, La Pols, de Llàtzer Garcia.

 

 

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!