La Sala Fènix celebra el dia mundial de la 'commedia dell'arte' amb 'Inferno'

Redacció TeatreBarcelona

Des de l’any 2010, i gràcies al SAT de Siena (Itàlia) se celebra cada 25 de febrer el Dia mundial de la commedia dell’arte, esdeveniment internacional de participació voluntària, reconegut per l’UNESCO i la finalitat del qual, a més de celebrar aquest gènere, és la d’atorgar a la commedia el rang de Patrimonio cultural immaterial per a la Humanitat. Durant aquest dia, desenes d’activitats dell’arte es realitzaran a tot el món, coordinades per la companyia nord-americana Faction Of Fools. Tot l’elenc d’activitats el podeu consultar aquí.

La Sala Fènix, que es declara sensible a la commedia dell’arte i conscient de la seva importància en el teatre contemporani, ha col·laborat des que va obrir amb aquestes jornades. De fet, Felipe Cabezas i el seu equip realitza activitats des de l’any 2010. Aquest any es representarà, en funció única, Inferno, la tragicòmica història de Tristano Martinelli, Arlecchino. L’obra és un monodrama teatral sobre el naixement d’Arlequí interpretat per Felipe Cabezas i dirigida per Berty Tovías que ha guanyat en la seva primera temporada a Barcelona el Premi Pepe Rubianes de Teatre, entre d’altres guardons. També ha recorregut part d’Europa, destacant les participacions a Itàlia, Portugal i Luxemburg.

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!