‘La Ratonera’ celebra 100 funcions

Teatre Barcelona

Aquest dimecres, 29 d’octubre, La Ratonera d’Agatha Christie ha celebrat la funció número 100 al Teatre Apolo de Barcelona i que ja són prop de 60.000 els espectadors que ja han gaudit de l’obra. A més s’ha anunciat que les funcions es prolongaran fins el 25 de gener a causa del gran èxit que està obtenint l’espectacle a Barcelona.

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_2

Nit especial al Teatre Apolo amb motiu de la celebració de la funció número 100 de La Ratonera i l’anunci de noves cinc setmanes de funcions. Pastís commemoratiu inclòs.

La Ratonera, obra que ostenta el rècord de ser la peça teatral amb major nombre de representacions ininterrompudes (més de 25.000 funcions, 62 anys triomfant a Londres) i més de 10 milions d’espectadors, és l’obra mestra de la Reina del Misteri, Agatha Christie. En ella, 8 personatges aïllats accidentalment a la Mansió Monkswell busquen un assassí que sembla estar entre ells, encara que res és el que sembla. De fet, qualsevol pot ser l’assassí…

A la producció barcelonina, el director Víctor Conde (Pegados, Els Miserables, The Hole 2, Crim Perfecte …) compta amb un repartiment molt especial per interpretar els 8 personatges de l’obra: Mariona Ribas (La República, El Cor de la Ciutat…), Ferran Carvajal (El cor de la ciutat, Barcelona 1714…), Aleix Rengel (Caricias, Joves…), Xavier Bertrán (Lo Cartanyà), Anna Gras-Carreño (El sopar dels idiotes, Polònia…), Santi Ibáñez (Toc-Toc, Cómeme el coco, negro…), Joan Amargós (L’endemà, Crackòvia…) i Isabel Roccati (Noies de Calendari, Comedias Bárbaras…).

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_1

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_3

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_4

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_5

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_6

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_7

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_8

TEATRE_BARCELONA-la_ratonera_100_funcions-autoria_neus_riba-REVISTA_9

 

Enhorabona, equip!

 

Fotografies: Neus Riba

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!