TEATRE PER ALS MÉS PETITS

La programació familiar al Goya i al Romea s’inaugura amb una gran festa

La celebració, que es farà diumenge 26 de novembre, proposa visites teatralitzades al Teatre Romea i un espectacle al Teatre Goya: 'N’imPORTE Quoi' de Leandre Clown

Redacció

El Teatre Romea i el Teatre Goya de Barcelona ja tenen a punt les seves temporades familiars i donaran el tret de sortida a la programació el diumenge 26 de novembre en una jornada especial als dos teatres.

Des de les 10h a les 14h es podrà gaudir de visites teatralitzades al Teatre Romea (inscripcions aquí), i a les 12h es podrà veure al Teatre Goya l’espectacle N’imPORTE Quoi de Leandre Clown, una obra sense paraules que desperta la imaginació i omple la platea de rialles i poesia. Les entrades ja són a la venda:

Goya en família

La programació familiar del teatre Goya té com a lema “El despertar de les arts escèniques” i està dedicada a la primera infància. Una porta d’entrada al món del teatre per als més menuts amb cuidades experiències escèniques multidisciplinars amb coneguts i imaginatius personatges.

  1. El Monstre de colors, de Tutatis. De 2 a 6 anys. Un espectacle recomanat de 2 a 6 anys de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions.
  2. Pintamúsica, de Viu el Teatre. D’1 a 5 anys. Una proposta que uneix música, pintura i teatre per guiar-nos per un viatge creatiu a través de les estacions de l’any.
  3. Les aventures del Lleó Vergonyós, d’El Pot Petit. A partir de 2 anys. En un format íntim i reduït, acompanyem de ben a prop al lleó a viure les seves aventures.
  4. HOP! Històries d’Objectes Perduts, de Viu al Teatre. A partir de 4 anys. Dues persones es retroben i ens proposen compartir un viatge a través d’objectes per indagar en els records i la infància.

Més informació i entrades del cicle Goya en família a:

Romea en família

La programació familiar del Romea arriba aquest any a la seva 10a temporada i ho celebra amb una programació variada i de gran qualitat, amb companyies amb llargues trajectòries i espectacles que gaudiran i faran créixer petits i grans.

  1. Un conte de Nadal i la Sra. Scrooge, de l’Excèntrica. A partir de 5 anys. El Conte de Nadal de Dickens en una versió musical i participativa.
  2. Un vestit nou per a l’emperador, de La Pera Llimonera. A partir de 5 anys. Un espectacle per valorar la sinceritat per davant de l’engany, la mentida i la hipocresia.
  3. Alícia al país dels mòbils, de Viu el teatre amb dramatúrgia de Marta Buchaca. A partir de 5 anys. L’Alícia, aquesta vegada, arribarà al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa.
  4. Estación Paraíso, de La Maquiné. A partir de 6 anys. Un delicat espectacle on la protagonista és una dona gran que desafia els límits de la seva memòria.

Més informació i entrades del cicle Romea en família a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
‘Falaise’. Circ al penya-segat

‘Falaise’. Circ al penya-segat

De les cavernes fosques emergeixen els cossos. Del blanc i el negre, cap a l’abisme, el penya-segat. Falaise, la nova proposta de Baró d’Evel, sembla ressorgir de la gènesi primerenca, […]

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera torna aquest Nadal a l’escenari del Teatre Romea per encarnar el personatge més emblemàtic de Charles Dickens, el llegendari Mr. Scrooge. Tot l’any pot ser Nadal se submergeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!