La Perla 29 obrirà temporada amb ‘Al nostre gust’, a partir de Shakespeare, Ibsen i Mouawad

Redacció

La companyia dirigida per Oriol Broggi ha fet públiques les quatre produccions que duran a terme aquesta temporada. La primera serà Al nostre gust, una peça de creació a partir d’obres de Shakespeare, Ibsen i Mouawad, entre altres, que s’estrenarà el mes de novembre a la Biblioteca de Catalunya, on s’hi estarà fins al desembre.

TEATRE_BARCELONA-noves_obres_la_perla

La segona estrena de la temporada serà al març. Ferran Utzet, que ja va dirigir amb èxit a la Biblioteca Traduccions, tornarà a portar a escena una obra ambientada a Irlanda de 1936, Dansa d’agost, de Brian Friel. I sense marxar d’Irlanda, al maig Oriol Broggi dirigirà Els cors purs al Teatre Romea amb Pablo Derqui, Borja Espinosa i Miranda Gas de protagonistes.

Per tancar la temporada, la Biblioteca de Catalunya acollirà un text de Marc Artigau, dirigit per ell mateix, del que encara no han avançat el nom. A més, a partir del desembre es podrà tornar a veure El Petit Príncep a la Sala Barts.

Fotografia: La Perla 29

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Bergman o com viure envoltat de dimonis

Bergman o com viure envoltat de dimonis

La baronessa Karen Blixen va prometre l’ànima al diable a canvi de convertir tot el que visqués en una història. D’aquell pacte van néixer títols com Memòries d’Àfrica o El […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!