La Perla 29 obrirà temporada amb ‘Al nostre gust’, a partir de Shakespeare, Ibsen i Mouawad

Redacció

La companyia dirigida per Oriol Broggi ha fet públiques les quatre produccions que duran a terme aquesta temporada. La primera serà Al nostre gust, una peça de creació a partir d’obres de Shakespeare, Ibsen i Mouawad, entre altres, que s’estrenarà el mes de novembre a la Biblioteca de Catalunya, on s’hi estarà fins al desembre.

TEATRE_BARCELONA-noves_obres_la_perla

La segona estrena de la temporada serà al març. Ferran Utzet, que ja va dirigir amb èxit a la Biblioteca Traduccions, tornarà a portar a escena una obra ambientada a Irlanda de 1936, Dansa d’agost, de Brian Friel. I sense marxar d’Irlanda, al maig Oriol Broggi dirigirà Els cors purs al Teatre Romea amb Pablo Derqui, Borja Espinosa i Miranda Gas de protagonistes.

Per tancar la temporada, la Biblioteca de Catalunya acollirà un text de Marc Artigau, dirigit per ell mateix, del que encara no han avançat el nom. A més, a partir del desembre es podrà tornar a veure El Petit Príncep a la Sala Barts.

Fotografia: La Perla 29

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!