‘La jaula de las locas’ presenta el seu vestuari

Redacció

Després de descobrir Ivan Labanda com a coprotagonista de La Jaula de las Locas juntament amb Àngel Llàcer, la companyia ha donat a conèixer com serà el vestuari d’aquest clàssic dels musicals que s’estrenarà al setembre. El muntatge obrirà la temporada al Teatre Tívoli. La presentació ha estat en una festa a la terrassa Purobeach de l’Hotel Hilton de Barcelona, en un cocktail on van presentar les cançons i els vestit amb els intèrprets que participaran al musical, esdeveniment en el qual Teatre Barcelona va estar present.

El cocktail de presentació va comptar amb una desfilada i les actuacions d’Ivan Labanda, Àngel Llàcer, Oriol Ricart i Manu Guix, director musical de l’espectacle, al piano. Des de que Jerry Herman i Harvey Fierstein van adaptar, el 2010, l’obra teatral de Jean Poiret estrenada el 1973, el musical ha entusiasmat al públic i al a crítica i ha guanyat tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards. La Jaula de las locas arriba als escenaris de la mà de la productora Nostromo Live que va estrenar-se al món del teatre i les arts escèniques amb el musical Casi Normales, una producció que ha fet gira per tot l’Estat espanyol.

Ara, la productora presenta aquesta nova proposta de gran format, que actualment es troba en procés de creació i ha finalitzat els càstings, etapa en la que van inscriure’s uns 1000 artistes dels quals 25 configuren el repartiment que portarà a escena aquest musical inigualable. Les entrades ja estan a la venda.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!