La companyia Peleona aposta per repensar la societat al Teatre Eòlia

Redacció

La companyia La Peleona, responsable d’èxits com Estat Decepció (Sala Flyhard), Broken Heart Story (Sala Atrium i La Villarroel) o Sota Zero (Sala Atrium), torna a la cartellera amb Kentucky ha muerto, una peça de Clara Manyós i Carla Torres.

L’obra, que es podrà veure al Teatre Eòlia del 17 al 28 de març, ens situa a un galliner industrial on una colla d’ous ha decidit arriscar-ho tot i revelar-se per canviar les coses. Una conjectura complicada on gallines i ous hauran d’organitzar-se i mirar d’entendre’s i aprendre a parlamentar i negociar.

Kentucky ha muerto, fidel a l’humor gamberro i corrosiu tan característic de la companyia, proposa una reflexió sobre la societat d’avui, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat i com còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos. ‘En un moment en què patim un retrocés gravíssim dels nostres drets, on el reton d’antics fantasmes no desapareguts amenacen la nostra democràcia, cal demanar-se més que mai qui volem ser demà com a societat’, explica la companyia.

El text de Carla Torres, guanyador de la Beca Odisseu 2019, és fruit d’una investigació i creació col·lectiva amb diferents artistes multidisciplinaris (músics, ballarins, intèrprets de gest i de text), compta amb la co-direcció de Clara Manyós, les composicions del música Jordi Cornudella i les coreografies i moviments de Berta Graells i Vero Cendoya.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per

Teatre Barcelona és el mitjà de comunicació escènic de referència a Catalunya. Cada setmana t’actualitzem amb les millors novetats, entrevistes, reportatges exclusius, seleccions d’espectacles, pòdcasts… No et perdis res del que passa a la cartellera teatral!

Articles relacionats
Els monstres i les pors de Josep Maria Miró

Els monstres i les pors de Josep Maria Miró

La por és una de les principals obsessions de la dramatúrgia de Josep Maria Miró. A El principi d’Arquimedes, que torna el 20 d’agost a l’Espai Texas, sospita d’un possible […]

Shakespeare a la fresca

Shakespeare a la fresca

Com cada estiu, Parking Shakespeare torna a omplir l’espiral del Parc de l’Estació del Nord amb teatre gratuït i a l’aire lliure. Del 3 al 28 de juliol, la companyia […]

Les engrunes del somni americà

Les engrunes del somni americà

Explica Sergi Pompermayer, que sempre ha tingut una relació especial, contradictòria amb el continent americà. Una relació que bascula entre l’amor i l’odi. Pel pare que venia d’allà i de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!