La companyia Peleona aposta per repensar la societat al Teatre Eòlia

Redacció

La companyia La Peleona, responsable d’èxits com Estat Decepció (Sala Flyhard), Broken Heart Story (Sala Atrium i La Villarroel) o Sota Zero (Sala Atrium), torna a la cartellera amb Kentucky ha muerto, una peça de Clara Manyós i Carla Torres.

L’obra, que es podrà veure al Teatre Eòlia del 17 al 28 de març, ens situa a un galliner industrial on una colla d’ous ha decidit arriscar-ho tot i revelar-se per canviar les coses. Una conjectura complicada on gallines i ous hauran d’organitzar-se i mirar d’entendre’s i aprendre a parlamentar i negociar.

Kentucky ha muerto, fidel a l’humor gamberro i corrosiu tan característic de la companyia, proposa una reflexió sobre la societat d’avui, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat i com còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos. ‘En un moment en què patim un retrocés gravíssim dels nostres drets, on el reton d’antics fantasmes no desapareguts amenacen la nostra democràcia, cal demanar-se més que mai qui volem ser demà com a societat’, explica la companyia.

El text de Carla Torres, guanyador de la Beca Odisseu 2019, és fruit d’una investigació i creació col·lectiva amb diferents artistes multidisciplinaris (músics, ballarins, intèrprets de gest i de text), compta amb la co-direcció de Clara Manyós, les composicions del música Jordi Cornudella i les coreografies i moviments de Berta Graells i Vero Cendoya.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!