La companyia Peleona aposta per repensar la societat al Teatre Eòlia

Redacció

La companyia La Peleona, responsable d’èxits com Estat Decepció (Sala Flyhard), Broken Heart Story (Sala Atrium i La Villarroel) o Sota Zero (Sala Atrium), torna a la cartellera amb Kentucky ha muerto, una peça de Clara Manyós i Carla Torres.

L’obra, que es podrà veure al Teatre Eòlia del 17 al 28 de març, ens situa a un galliner industrial on una colla d’ous ha decidit arriscar-ho tot i revelar-se per canviar les coses. Una conjectura complicada on gallines i ous hauran d’organitzar-se i mirar d’entendre’s i aprendre a parlamentar i negociar.

Kentucky ha muerto, fidel a l’humor gamberro i corrosiu tan característic de la companyia, proposa una reflexió sobre la societat d’avui, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat i com còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos. ‘En un moment en què patim un retrocés gravíssim dels nostres drets, on el reton d’antics fantasmes no desapareguts amenacen la nostra democràcia, cal demanar-se més que mai qui volem ser demà com a societat’, explica la companyia.

El text de Carla Torres, guanyador de la Beca Odisseu 2019, és fruit d’una investigació i creació col·lectiva amb diferents artistes multidisciplinaris (músics, ballarins, intèrprets de gest i de text), compta amb la co-direcció de Clara Manyós, les composicions del música Jordi Cornudella i les coreografies i moviments de Berta Graells i Vero Cendoya.

Més informació, imatges i entrades a:

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!