‘Jo també vaig al TNC’, una proposta per conciliar família i teatre

Ruben Garcia

Jo també vaig al TNC, proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya, és una activitat familiar perquè grans i petits comparteixin d’una manera diferent l’experiència d’anar junts al teatre.

Mentre els pares i les mares assisteixen a la funció d’adults, els més menuts gaudeixen d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre a les mateixes instal·lacions. Les activitats estan pensades per a nens i nenes que estiguin cursant de 1r a 6è de primària.

Els propers espectacles que inclouen aquestes activitats són:

  • 6 de febrerTaller per a infants: ‘El planeta dels somnis’ + Desig: El taller, conduït per professionals, planteja a les criatures un lloc on totes les il·lusions i els desitjos, les pors i els dubtes, tot allò que sentim, pren forma, color i moviment. Acompanya’ns al planeta dels somnis! Teatre Barcelona us ofereix una promoció d’entrades a 13€ que inclou entrada per adults i el taller. Podeu comprar les entrades aquí:
Articles relacionats

El Conde de Torrefiel: Realitat o ficció?

Ara mateix hi ha dues companyies catalanes que triomfen més a fora que aquí. Una és La Veronal, que aquest Grec recupera Opening night, i l’altra és El Conde de […]

Acceptar la mort, estimar la vida

T’has plantejat mai com vols que sigui el teu funeral? Saps quines alternatives tens? Per què mantenim el tabú sobre l’única certesa universal? Es pot pensar en la mort des […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari