Toni Viñals, Ivan Labanda i Ana Sanmartin, protagonistes d”Scaramouche’ de Dagoll Dagom

Redacció

Després d’un llarg procés de càsting amb més de 300 aspirants, la companyia Dagoll Dagom ha fet públic el repartiment del seu nou musical, Scaramouche. Toni Viñals, Ana Sanmartín, Ivan Labanda i Mireia Mambo encapçalaran un repartiment amb un total de 18 actors a les ordres de Joan Lluís Bozzo.

TEATRE_BARCELONA-scaramouche

Toni Viñals (Mar i Cel, Marry me a Little, Balla amb mi) interpretarà el paper protagonista, Scaramouche, l’heroi que s’enfronta a l’aristocràcia per tal de defensar el poble; Ivan Labanda (Mikado, El petit príncep, T’estimo ets perfecte ja et canviaré), serà el Marquès de l’Echalonne; la gallega Ana San Martin, que ja va protagonitzar l’última reposició de Mar i Cel, serà Olympia i Mireia Mambo (Sister Act) farà el paper de Camila.

La base del musical és la novel·la del mateix títol de l’escriptor Rafael Sabatini, que en 1952 va ser portada al cinema per George Sidney, amb Stewart Granger com a protagonista; tot i que es tracta només de font d’inspiració, ja que fins al personatge principal ha canviat, ho han reescrit per complet. Scaramouche ens explica la història d’un personatge amb capa i espasa, amb aires de La Guineu, que en l’època de la revolució francesa, per emprenyar als poderosos haurà d’amagar integrant-se en una companyia de Commedia dell’Arte. El musical té tres elements essencials, segons Bozzo: la revolució francesa, el teatre de Commedia dell’Arte i les aventures i lluites amb espases.

El repartiment el completen un equip jove, però amb experiència en musicals, com Neus Pàmies (Fang i Setge, Mares i filles), Frank Capdet (Guapos i pobres, Fang i Setge, Flor de Nit), Jan Forrellat (Fang i Setge, Per sobre de totes les coses, Los Miserables) o Mireia Dolç (Mar i Cel), a més d’Anna Alborch, Jordi Coromina, Clara Moraleda, Albert Mora, Josep Maria Hernández, Pep Ferrer, Eduard Mauri, Lucía Torres, Cristina Murillo.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!