Ivan Labanda i Diana Roig protagonitzen el musical ‘Cantando bajo la llúvia’

Redacció

Els actors Ivan Labanda i Diana Roig encapçalaran el repartiment de Cantando bajo la lluvia, el nou musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix que es podrà veure al Teatre Tívoli a partir del setembre. 

És un bon moment per fer aquest musical. Hem viscut un any molt dur on ens hem hagut de reiventar, on hem après a comunicar-nos de maneres diferents… i de tot això ens parla Cantando bajo la lluvia: del final d’una era, el final del cinema mut i l’aparició del sonor, on tothom s’ha d’adaptar a una nova era posant les seves ganes, il·lusió i visió de futur“, comenta Llàcer.

Quasi un any després de l’anunci de l’arribada d’aquest nou musical, la productora Nostromo Live ha donat a conèixer el repartiment format per noms tan solvents com Mireia Portas, Ricky Mata, José Luis Mosquera, Oriol Burés, Clara Altarriba, Bernat Cot, Bittor Fernández, Miguel Ángel Belotto, Júlia Bonjoch i Sylvia Parejo. Al musical també participaran un elenc format per 11 ballarines i ballarins i una orquestra amb 10 músics que interpretaran els mítics temes del muntatge, alguns traduïts i altres en versió original, tal com apuntat el director.

Cantando bajo la lluvia serà el tercer musical que presenta el tàndem format per Llàcer i Guix, com a directors (La Jaula de las Locas, La tienda de los horrores), i comptarà amb la coreògrafia de Miryam Benedited.

Més informació, imatges i entrades a:

Un musical referent dels anys 50

Cantando bajo la lluvia (Singing in the Rain) està considerat un dels millors musicals de tots els temps. Després de la seva estrena l’any 1952 (un any més tard a Barcelona) es va convertir en un referent del cinema i un clàssic del gènere musical.

El trio protagonista format per Gene Kelly, Donald O’Connor i Debbie Reynolds es va tornar una icona del cinema nordamericà, i la banda sonora, que inclou cançons com Singi’in in the rain, Make ‘em laugh, All i do o Good morning, va ser nominada als Premis Oscar i amb els anys s’han convertit en melodies molt conegudes a nivell popular.

L’obra explica una història d’amor ambientada a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood, que mostra tota l’elegància formal i estètica característica dels anys 20. Una comèdia musical plena de picades d’ullet al món de cinema que es desenvolupa a través d’espectaculars números de ball, escenes emotives i cançons que avui són una icona de gènere.

L’excel·lent i divertit guió de Betty Comden i Adolph Green (New York, New York, It ‘s love, Some other time) narra de forma irònica la transició de cinema mut al sonor i les dificultats dels professionals i artistes per adaptar-se a les noves tècniques. Amb música de Nacio Herb Brown i Arthur Freed, i sota la direcció de Gene Kelly i Stanley Donen, la pel·lícula estrenada el 1952 va ser un èxit i ha estat reconeguda com el millor musical de la història per l’American Film Institute.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!