In Risus, un nou festival escènic que omplirà d’humor Barcelona

Redacció

Berto Romero, 500 dollar payday loan. No Te Metas En Política, Pablo Ibarburu, Ana Morgade y Charo López són alguns dels humoristes que participaran a la trentena d’espectacles del Festival de l’Humor In Risus, la primera edició del qual se celebrarà a Barcelona del 16 al 20 de març.

‘La vida moderna’ és un dels plats forts del festival en un únic show al Palau Sant Jordi

El cartell inclou com a principal reclam La Vida Moderna, previst per al 19 de març al Palau Sant Jordi, La Ruina Show, Venga Monjas, Txabi Franquesa, Andreu Casanova i Toni Moog també formen part de la programació, que s’estendrà per tota la ciutat durant cinc dies.

“Volem potenciar un sector que té una gran acollida entre el públic però que només fa set o vuit anys que ha començat a professionalitzar-se, ja que abans els artistes actuaven bàsicament a bars, en condicions molt precàries”, ha explicat el director del Festival In Risus, Pau Gil.

Amb aquesta intenció, Cruïlla, que programa bàsicament música però té un escenari dedicat a l’humor al seu festival d’estiu, s’ha unit amb MPC Management, empresa especialitzada en aquest gènere escènic, per crear aquest nou esdeveniment, que té la intenció d’anar creixent fins a convertir-se “en un referent”.

Miguel Maldonado i Facu Díaz porten el seu exitós programa ‘No te metas en política’ al teatre

“És una bona notícia que els organitzadors hagin aconseguit implicar tants teatres de la ciutat”, ha dit el director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat, Edgar Garcia, fent referència a la participació d’espais escènics com el Teatre Apolo, El Victoria, el Cafè-Teatre Llantiol, la Sala Barts, el Jove Teatre Regina, L’Aquitània Teatre i Teatre Borràs. El delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Daniel Granados, també ha estat present a la presentació per donar suport “un sector molt necessari en aquests temps complicats, que aporta diversió, però també crítica, intel·ligència, paraula i interacció”.

A més d’espectacles d’humor i stand ups, tant de noms consagrats com de nous talents, el festival inclourà música, podcasting, espectacles infantils i trobades professionals.

Més informació i venda d’entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!