‘Grinder, El Musical’, un espectacle no apte per a ments tancades

Redacció

Del 2 de juny al 3 de juliol, l’Eixample Teatre estrenarà l’espectacle Grinder El Musical, un espectacle de la companyia Retorcía que vol ser “un crit a la llibertat sexual, una celebració de l’amor i la diversitat”.

TEATRE_BARCELONA-grinder-eixample-teatre-REVISTA_1

Grinder El Musical gira entorn a cinc personatges que utilitzen Grindr, l’aplicació gai per lligar més popular del moment. Busco-Novio creurà haver trobat l’amor vertader quan coneix Empotrador, que només busca el simple plaer. Plaer que Culo_Tragón pot donar-li. A aquest triangle “amorós” s’hi sumen GYMxGYM, un noi sa i esportista, però amb poques llums; i Discreto, que darrere d’una façana dura i insensible, sent que la seva vida penja d’un fil. Tots ells tenen un nexe en comú: Miss Grinder, l’app mòbil personificada, que els guiarà com a mestra de cerimònies, a vegades fent de jutgessa, de mare o d’espia.

Dirigit per Davo Marín i amb la participació d’Àlex Marteen en la composició musical, l’espectacle vol apropar el públic al pop ballable i al dance de discoteca, però també a molts altres gèneres com el reggaeton, balades dignes de Broadway, talls de cabaret, cants gregorians i inclòs al flamenco.

Amb un marcat ambient barceloní, aquest musical és la primera gran producció de la companyia de teatre RetorCía (Discordants, Sala Àtrium), qui adverteix que “aquest espectacle no és apte per a ments tancades ni morals estrictes”. Provocadora de mena, la companyia pretén que l’espectador, sigui homosexual o no, se submergeixi en la cultura LGTB i es qüestioni els prejudicis que sentim cap a la comunitat gai, cap als altres i cap a nosaltres mateixos, sempre amb l’humor com a bandera.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!