Tot el que necessites per anar al teatre

Grinder, el musical

Grinder, el musical

Connecta’t a Grinder, el musical i ja els tens a l’abast de la punta dels teus dits: cinc nois amb cinc pseudònims, cadascun d’ells amb els seus fetitxes, els seus desitjos i els seus secrets. Però tots tenen alguna cosa en comú: ho volen tot i ho volen ja.

Sinopsi

Miss Grinder serà la deessa, la mestressa i també l’esclava del públic. Ella et mostrarà sense embuts què fan aquests nois quan ningú els veu.

Un professor d’universitat a la recerca de biberons. Un adolescent amant de El color púrpura. Un analfabet amb 0% de greix corporal. Un italià amb un penis problema molt gran. I un DJ que, punxant en directe, recordarà el dia d’avui per a la resta de la seva vida.

Grinder, el musical promet una nit de sexe, de diversió sense tabús, de plaer i dolor, una trobada virtual i real amb tots aquells que critiquen, utilitzen, amaguen, i fins i tot desconeixen…

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

‘Grinder, El Musical’, un espectacle no apte per a ments tancades

17 maig 2016

Del 2 de juny al 3 de juliol, l’Eixample Teatre estrenarà l’espectacle Grinder El Musical, un espectacle de la companyia Retorcía que vol ser “un crit a la llibertat sexual, […]