El Festival SÂLMON< amplia mirades amb una renovada aposta artística

Redacció

El SÂLMON<, el festival d’arts vives, celebrarà del 17 al 21 de febrer la seva 9a edició. Una nova etapa que, durant 2 anys, comptarà amb una gestió artística que assumeixen entre l’Antic Teatre, La Caldera, El Graner i La Poderosa.

El Mercat de les Flors es convertirà en un gran plató televisiu

El certamen reunirà prop de 50 artistes durant 5 dies en un innovador espai, similar a un Plató de televisió, situat al Mercat de les Flors (que se suma a les altres seus del festival: Fabra & Coats i al Graner). El SÂLMON< 2021 proposarà al públic reflexionar sobre la relació entre les arts en viu i la televisió a través d’una espècie de tertúlia que combinarà llenguatge, formats i disciplines.

Entre les propostes destacades del festival destaquen noms com Guillem Mont de Palol, Marcia Llançà i Daniel Pizamiglio, que proposaran fer una sèrie de tarda que, sense guió, anirà evolucionant durant tres dies que es podrà veure en directe o en streaming. D’altra banda, Rubén Ramos Nogueira, Gos Paco, Marta Echaves i HJ Darger (El Bloc TV), oferiran amb Teatron una proposta que combina formats tan diferents com musicals, club de la comèdia, adaptacions de Shakespeare o dansa contemporània.

D’altra banda el SÂLMON< també inclourà dos espectacles presencials a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors: Just Desire de Soren Evinson, una peça que proposta una reflexió al consum i al mercantilisme a través del moviment del cos; i Zeppelin Benda, de l’artista greco-francesa Katerina Andreou, que parla sobre com la tecnologia i els processos de creació es veuen influenciats per les estructures de poder. El Graner albergarà Okay confiance, una creació elaborada a través de la transmissió de coneixements de continguts coreogràfics.

Mes informació i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!