El Festival SÂLMON< amplia mirades amb una renovada aposta artística

Redacció

El SÂLMON<, el festival d’arts vives, celebrarà del 17 al 21 de febrer la seva 9a edició. Una nova etapa que, durant 2 anys, comptarà amb una gestió artística que assumeixen entre l’Antic Teatre, La Caldera, El Graner i La Poderosa.

El Mercat de les Flors es convertirà en un gran plató televisiu

El certamen reunirà prop de 50 artistes durant 5 dies en un innovador espai, similar a un Plató de televisió, situat al Mercat de les Flors (que se suma a les altres seus del festival: Fabra & Coats i al Graner). El SÂLMON< 2021 proposarà al públic reflexionar sobre la relació entre les arts en viu i la televisió a través d’una espècie de tertúlia que combinarà llenguatge, formats i disciplines.

Entre les propostes destacades del festival destaquen noms com Guillem Mont de Palol, Marcia Llançà i Daniel Pizamiglio, que proposaran fer una sèrie de tarda que, sense guió, anirà evolucionant durant tres dies que es podrà veure en directe o en streaming. D’altra banda, Rubén Ramos Nogueira, Gos Paco, Marta Echaves i HJ Darger (El Bloc TV), oferiran amb Teatron una proposta que combina formats tan diferents com musicals, club de la comèdia, adaptacions de Shakespeare o dansa contemporània.

D’altra banda el SÂLMON< també inclourà dos espectacles presencials a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors: Just Desire de Soren Evinson, una peça que proposta una reflexió al consum i al mercantilisme a través del moviment del cos; i Zeppelin Benda, de l’artista greco-francesa Katerina Andreou, que parla sobre com la tecnologia i els processos de creació es veuen influenciats per les estructures de poder. El Graner albergarà Okay confiance, una creació elaborada a través de la transmissió de coneixements de continguts coreogràfics.

Mes informació i entrades a:

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!