‘Eva contra Eva’ o El Pot Petit s’uneixen a la programació on-line del Temporada Alta

Rubén Garcia Espelta

Temporada Alta està reprogramant la majoria dels espectacles previstos que s’havien d’exhibir durant tot aquesta període de suspensió d’activitats presencials aprovada i prorrogada per la Generalitat de Catalunya per frenar el risc de contagi per la Covid-19.


Ja s’han incorporat els primers espectacles que havien de ser presencials i que passen a formar part de la programació A distància. S’han afegit Pleasant Island, de Silke Huysmans i Hannes Dereere, una de les parelles artístiques que comencen a despuntar amb força en el panorama europeu, disponible del 10 al 25 de novembre (subtitulat en català); Antigone in Molenbeek + Tiresias, el díptic de Guy Cassiers a partir del qual reescriu aquests dos mites clàssics amb un llenguatge contemporani i contextualitzats en un entorn urbà, disponible de l’11 al 25 de novembre (subtitulat en català).

Fins al final del festival, també hi ha disponibles en modalitat online aquests dos espectacles que inicialment havien estat programats de manera presencial: Eva contra Eva, amb dramatúrgia de Pau Miró, direcció de Sílvia Munt i interpretada per Emma Vilarassau i Nausicaa Bonnín entre altres actors, i Les aventures del lleó vergonyós, el darrer espectacle familiar d’El Pot Petit.

Fins el 8 de desembre es podrà veure el projecte audiovisual En mis manos, de Marilia Samper, David Selvas i Taida Martínez, un monòleg de Cristina Plazas sobre la impossibilitat de deixar d’estimar, i Jo vaig tenir un Cayenne, la història sobre un nàufrag del capitalisme escrita per Ramon Madaula i codirigida amb Daniel Lacasa, que mostra com un triomfador es troba arruïnat i vivint, únicament, acompanyat d’una cabra.

També s’ha incorporat a la secció En catàleg, l’aposta del festival per recuperar grans obres de teatre nacionals i internacionals que han marcat les darreres dècades, l’obra Infernode Romeo Castellucci, que estarà disponible en versió original, fins al 22 de novembre. Últims dies per veure La omisión de la familia Coleman, versió argentina de l’obra de Claudio Tolcachir, disponible fins al 14 de novembre.

Consulta tota la programació on-line clicant aquí.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!