#estoyrara arriba a la Sala Barts

Yolanda Toledano

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a Youtube amb el famós sketch de #estoyrara

El duo còmic Las Raras, format per Ángela Conde i Paloma Jiménez, neix el 2015 després que Paloma Jiménez decidís anar-se’n a Madrid amb la seva obra Crucidramas, després de 4 anys en cartell a Barcelona amb gran èxit de públic. A Madrid Ángela Conde i Paloma Jiménez comencen llavors la seva marxa per diversos teatres madrilenys collint grans èxits.

El realitzador Josué Túrnez els proposa a Las Raras gravar el seu sSketch #estoyrara i en poc temps comença a viralitzarse per les xarxes.

A partir de llavors comencen a gravar altres capítols amb la Remedios i la Angustias com a protagonistes.

#estoyrara  és una paròdia del món on vivim, un mirall on veiem retratada a una societat que prefereix queixar-se a empoderar. Ens trobem davant d’una comèdia intel·ligent i divertida amb un text provocador i irònic que no et deixarà indiferent.

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!