‘EnCIRCant’ els carrers i places de Ciutat Vella

Ivan F Mula

Del 10 al 14 de juliol el barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella) s’omplirà de circ. Un dels plats forts serà la companyia mallorquina Circ Bover i el seu Vincles, Premi Zirkòlika 2016 al Millor espectacle de votació popular.

Per setè any consecutiu el barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona celebra la Setmana del Circ. El festival, impulsat pel col·lectiu d’entitats EnCIRCant el barri, oferirà de dilluns a divendres diferents activitats gratuïtes adreçades a tots els públics.

S’hi podran veure 5 espectacles de companyies de reconeixement internacional. L’encarregada d’encetar la 7a Setmana del Circ serà la companyia Todozancos amb les animacions de cercaviles en xanques que ompliran el carrer i les places les tardes del dilluns, dimarts i dijous a partir de les 18h. Dimarts a les 22h als Jardins del Pou de la Figuera, la companyia Tribu presentarà el xou de malabars de foc Els 5 elements. Dimecres a les 20h, al mateix espai, la hula hoopista australiana Amelia Cadwallader representarà l’espectacle Breaking Broken Dreams i realitzarà uns increïbles exercicis amb els hula hoops. Dijous a les 20h al Palau Alòs, el pallasso i malabarista Kiki Ray oferirà el xou de comèdia física The T.N.T. Show Mr. Vita amb diferents tècniques de circ.

L’espectacle de cloenda tindrà lloc divendres a les 22h als Jardins del Pou de la Figuera i anirà a càrrec de la reconeguda companyia mallorquina Circ Bover que presentarà la seva última producció Vincles, guardonada amb el Premi Zirkòlika 2016 al Millor espectacle de votació popular. Es tracta d’un muntatge construït a partir d’unes senzilles però grans canyes de bambú que es transformen per crear diferents emocions on es van presentant números de circ acrobàtics de gran tècnica i bellesa visual.

A més dels espectacles, es faran 4 tallers de circ on petits i grans podran posar a prova les seves habilitats en diferents disciplines com les acrobàcies a terra, els aeris, els malabars, les xanques o el hula hoop. Tots es duran a terme al Pou de la Figuera. D’altra banda, dimarts 11 de juliol a les 19h, al Saló d’actes del Palau Alòs, s’inaugurarà l’exposició de fotografia d’artistes de circ Tot malabars! organitzada per Zirkòlika i Papallona Circus Arts Shop. La mostra anirà acompanyada de les actuacions d’alguns dels malabaristes que hi apareixen i d’una JAM de malabars oberta a tothom.

Escrit per
Ivan F Mula
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!