Els teatres reclamen un ‘salconduit cultural’ per salvar la temporada

Redacció

Els teatres i sales de concert del país ha posat el crit al cel davant el nou confinament comarcal que ha imposat la Generalitat de Catalunya per frenar l’augment de casos de Covid-19. El sector cultural reclama un “salconduit” que permeti circular entre comarques per poder assistir a esdeveniments culturals.

El nou confinament “afecta directament a l’estabilitat de la programació d’espectacles i als clients que ja havien adquirit entrades“, expliquen en un comunicat ADETCA, la patronal que defensa els teatres, un dels sectors més afectats per les restriccions, tancaments i limitacions dels aforaments.

ADETCA reclama un “salconduit cultural que demostri que, tal com va declarar el Govern de Catalunya, la cultura és un bé essencial i una activitat segura“. Al comunicat ha rebut el suport del sector musical a través l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), i també del sector del cinema a través de la Catalunya Film Festivals.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!