Els teatres reclamen un ‘salconduit cultural’ per salvar la temporada

Redacció

Els teatres i sales de concert del país ha posat el crit al cel davant el nou confinament comarcal que ha imposat la Generalitat de Catalunya per frenar l’augment de casos de Covid-19. El sector cultural reclama un “salconduit” que permeti circular entre comarques per poder assistir a esdeveniments culturals.

El nou confinament “afecta directament a l’estabilitat de la programació d’espectacles i als clients que ja havien adquirit entrades“, expliquen en un comunicat ADETCA, la patronal que defensa els teatres, un dels sectors més afectats per les restriccions, tancaments i limitacions dels aforaments.

ADETCA reclama un “salconduit cultural que demostri que, tal com va declarar el Govern de Catalunya, la cultura és un bé essencial i una activitat segura“. Al comunicat ha rebut el suport del sector musical a través l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), i també del sector del cinema a través de la Catalunya Film Festivals.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera torna aquest Nadal a l’escenari del Teatre Romea per encarnar el personatge més emblemàtic de Charles Dickens, el llegendari Mr. Scrooge. Tot l’any pot ser Nadal se submergeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!