El Teatre Victòria s’omple d’emocions per celebrar la primavera

Redacció

La primavera ja ha arribat i amb ella, una explosió de propostes ompliran de vida i color el Teatre Victòria. Música en directe, dansa, il·lusionisme i propostes d’humor ompliran l’escena del mític teatre del Paral·lel.

Música en directe i diversió

El Gran Bingo Musical, amb la banda Versión Imposible al capdavant, proposen aquest abril una experiència participativa plena de jocs, concursos i, sobretot, molt d’humor. Amb un repertori que abraça diverses èpoques i estils musicals, el públic es veurà immers en un ambient de festa on la música és la protagonista.

En la mateix línia musical també destaca l’aposta per la banda Remember Queen, considerada la millor banda tribut a la mítica banda britànica. Amb motiu del 25è aniversari de la mort de Freddie Mercury, ofereixen un homenatge excepcional a través de la seva música i coreografies. Un viatge emocionant a través dels èxits que van marcar una època en la història del rock.

També s’hi deixaran veure figures consagrades del món de la música com Lorenzo Santamaria, Macaco, l’espectacle basat en els hits que sonaven al mític Studio 54, Disco Saturday Night, o el musical basat en cançons de Camilo Sesto, Vivir así és morir de amor.

Dansa per remoure l’ànima

Al maig, el reconegut ballarí Sergio Bernal debutarà a Catalunya amb Ser, un espectacle que reflecteix la seva vessant més personal i íntima. A través de la dansa flamenca, el ballet clàssic i la dansa contemporània, les ments més dansaire gaudiran amb aquest artista que transporta al públic a un viatge emocional ple de força i sensibilitat.

Ben diferent és la proposta del Brodas Bros. La companyia catalana, reconeguda arreu del món, recupera Around the world, un espectacle que fusiona hip hop, tecnologia i música en un format innovador i sorprenent. Amb un domini excepcional de l’escenari i coreografies espectaculars, els Brodas Bros ofereixen una experiència única als espectadors.

Humor i il·lusió en abundància

L’art de la il·lusió arriba de la mà d’Arturo Brachetti amb Solo, un espectacle únic en el món que combina magia i rapidessa en el canvi de personatges. A través d’una casa en miniatura, Brachetti convidarà al públic a explorar els racons més íntims de l’imaginari.

El línia d’humor destaquen peces el més de Pantomima Full, David Puerto amb Pizpireto, Martina de Graná o Juan Amodeo que presentarà al juliol Avenate, un espectacle que promet fer riure i emocionar amb les seves històries i anècdotes. Amb una barreja d’improvisació, ironia i sorpreses, Amodeo convida a deixar-se sorprendre per les petites línies de la vida.

Consulta tota la programació del Teatre Victòria aquí

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!