El vodevil del taxista bígam

Redacció

La famosa comèdia de Ray Cooney Run for your wife arriba al Teatre Condal amb l’adaptació de Josema Yuste i Alberto Papa-Fragomén, que ja porta gairebé un any de gira per l’Estat espanyol.

TEATRE-BARCELONA-Taxi-REVISTA_1

La situació és aquesta: un taxista aparentment feliç, amb una vida tranquil·la i monòtona, pateix un accident i acaba a l’hospital. El seu nom apareix per partida doble a la comissaria de policia de dos districtes. Per què? Són dues persones amb el mateix nom o una persona amb una vida doble? Un policia “molt fatxa, estricte i intel·ligent” serà l’encarregat d’investigar-ho. I ell, el taxista, qui en realitat és un home que fa autèntics jocs de malabars per tal de mantenir una doble vida amb les seves dues dones, intentarà de totes totes amagar-ho amb l’ajuda inestimable d’un veí força incòmode.

Un vodevil amb portes, entrades i sortides estrenat el 1983 al Shaftesbury Theatre i que, a més de representar-se durant 12 anys ininterromputs al West End de Londres, ha passat per Broadway i ha estat traduït a més de 35 llengües. A Barcelona es va poder veure una adaptació amb el títol La doble vida d’en John protagonitzada per Joan Pera i Lloll Beltran, i ara arriba aquesta versió en castellà de Yuste i Papa-Fragomén que la situa a Madrid i n’ajusta les referències culturals.

Josema Yuste, que a més de l’adaptació també n’assumeix la direcció i interpreta el paper protagonista, és el cofundador de Martes y Trece i un habitual de la televisió espanyola. En el teatre és conegut per l’obra La cena de los idiotas, on va compartir cartell durant cinc anys amb Félix Álvarez (Felisuco), que aquí també forma part del repartiment, completat amb Esther del Prado, Diana Lázaro, Alfredo Cernuda i Javier Losán.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!