Tot el que necessites per anar al teatre

El Tantarantana recupera ‘Habitat (doble penetració)’ i ‘Masticar hielo’

11 octubre 2018
n

El Teatre Tantarantana ha presentat en roda de premsa el retorn als escenaris de dos espectacles: Habitat (doble penetració) de produït per H.I.I.I.T i Masticar hielo. Els muntatges seran a la sala Baixos22 durant els mesos d’octubre i novembre.

La presentació ha comptat amb la presència de Roger Torns, director d’Habitat (doble penetració), i Laura Daza, actriu de la companyia; i amb Marc Ribera, director i dramaturg de Masticar hielo, juntament amb Beatriz Bonet (ajudant de direcció), Mar Pawlowsky i Eric Balbàs (actriu i actor).

Amb aquestes dues estrenes, Tantarantana es reafirma en el seu interès d’esdevenir Casa de les Companyies, mirant d’escoltar les necessitats d’aquests equips de creadors. I és que es tracta de dues re-estrenes d’espectacles de creació que van tenir gran acollida de públic i crítica durant la temporada passada. “Hauria de ser obligació de les sales de petit format possibilitar aquest circuit: que els espectacles poguessin circular”, ha comentat Julio Álvarez, soci fundador del teatre.

Roger Torns i Laura Daza han presentat la re-estrena d’Habitat (doble penetració), l’obra guanyadora de la beca DespertaLab 2018, que va omplir durant el passat abril la Sala Àtrium a totes les funcions i que, en paraules del seu director, espera “seguir creixent” amb aquesta re-estrena. L’espectacle parla de la nostra relació amb les xarxes socials, tancant els personatges rere una cortina transparent que suggereix el tancament dins una pantalla. El públic assistent està convidat a gravar, fer fotos i penjar continguts de l’obra en directe. “Volíem veure què passava si donàvem aquesta llibertat. És molt curiós: Tothom treu el mòbil amb molta més delicadesa que si no donéssim permís”, explica Laura Daza. Aquesta reflexió sobre les xarxes socials esquitxa també la mateixa forma de la proposta: “L’obra se segueix com les stories d’instagram, el relat el construeix qui el mira. Tothom entén l’obra, però cadascú l’entén des d’un punt de vista diferent”.

Els membres de la companyia El Eje, Marc Ribera (autor i director), Beatriz Bonet (ajudant de direcció) i Mar Pawlowsky i Eric Balbàs (dos dels protagonistes de l’espectacle) han presentat la tornada a escena de Masticar hielo, un dels espectacles més vistos i celebrats de la passada temporada del Teatre Tantarantana. “L’objectiu és que la vegi encara més gent i créixer com a companyia“, ha comentat Marc Ribera sobre la re-estrena. “Fa cinc anys que som companyia i és el primer espectacle que reposem. Les companyies necessiten que els espectacles rodin” ha afegit l’actor Eric Balbàs. Masticar hielo és una peça inspirada en Qui té por de Virginia Wolf d’Edward Albee.

Habitat (doble penetració) es podrà veure del 17 al 28 d’octubre. Masticar hielo es podrà veure del 31 d’octubre a l’11 de novembre.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari