El millor homenatge a Michael Jackson torna a Barcelona

Redacció

L’espectacle musical Forever, descrit com el millor espectacle homenatge a Michael Jackson, torna a Barcelona per a representar-se al Teatre Coliseum, on estarà en cartellera fins al pròxim 23 de juny. En paraules del seu director escènic i artístic, Jesús Sanz-Sebastián, es tracta de fer “una celebració entorn de la música, la figura i el llegat de Michael Jackson”. És per això que l’espectador que acudeixi a gaudir del xou es trobarà un tribut “a les coreografies, la posada en escena, els seus vestuaris, els seus vídeos, la màgia que tenia en els concerts i també el seu missatge”. “Això últim”, explica Sanz-Sebastián, “és el que ens diferencia respecte a altres espectacles similars. A través de la seva música, mostrem una mica qui estava darrere de l’artista”.

Forever es va estrenar, originalment, el març de 2010 al Teatro Lope de Vega de Madrid i va haver de ser prorrogat dues vegades. En les dotze setmanes que es va representar, el van veure més de 50.000 espectadors. Això va portar al muntatge a continuar l’èxit a través de dues gires nacionals. L’any 2012, va fer el salt internacional. Ciutats com Lisboa, París, Praga, Varsòvia i Sant Joan de Puerto Rico, entre moltes altres d’Europa, Àsia i Amèrica, es van rendir a la màgia de l’espectacle que “representa millor l’essència de Michael Jackson”.

A més, es tracta de l’únic espectacle del món que han avalat tres membres de la família Jackson. Concretament, Joseph Jackson, el pare i creador de The Jackson 5 i els germans de Michael: La Toya Jermaine. Per a Sanz-Sebastián, això resulta molt emocionant: “Que gent tan pròxima a Michael Jackson vegi l’espectacle que has creat i li donin el vistiplau i s’emocionin és molt impressionant”.

Produït per Summum Music, el muntatge ja havia passat anteriorment per Barcelona on, abans de l’estrena, van vendre més de 12.000 entrades, per la qual cosa van haver d’ampliar una setmana més la seva estada i és el motiu pel qual han decidit tornar a la capital catalana. “Volem jugar amb la il·lusió que el públic pensi que Michael Jackson és a escena i, no obstant això, el ballarí que l’imita no és el protagonista. El nostre concepte aposta per una divisió de la figura de Jackson entre tots els artistes que hi ha actuant: acròbates, cantants, ballarins… Encara que, lògicament, l’imitador pren el protagonisme en els temes més emblemàtics”, ha conclòs Sanz.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!