Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 25,00€

Comprar Entrades

Forever. The best show about The King of Pop

Forever. The best show about The King of Pop

Un espectacle que avala la qualitat artística, la posada en escena, l’emotivitat i la frescor d’un xou que va més enllà de tocar cançons de Michael JacksonForever, no és només un intens recorregut pels seus majors èxits, és un espectacle amb l’emoció a flor de pell.

El millor espectacle del món sobre Michael Jackson“, va dir Jackson Family.

SINOPSI

Forever és un espectacle que fa un intens recorregut pels majors èxits de Michael Jackson en solitari i amb Jackson 5: Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, Abc, I Want You Back, etc.

Sobre l’escenari, un impressionant elenc de cantants, músics, ballarins … Els vídeos més importants: Thriller, Smooth Criminal … Representats en directe. Un emotiu i vibrant viatge pel llegat musical de Michael Jackson, per la seva obra, el seu missatge … Intenta imaginar un espectacle musical amb grans efectes especials, un cor gospel, artistes excepcionals amb una energia única, que admiren i respecten l’obra artística d’un icona mundial.

Forever King of Pop està considerat en aquest moment com la millor producció feta fins al moment al món, és també l’únic espectacle avalat i recolzat per la Jackson Family Foundation, és a dir, pels propis pares de Michael. Més de 600.000 espectadors i una extensa gira internacional el 2012 a ciutats com Paris, Lisboa, Praga, Varsòvia, Puerto Rico, etc. el confirmen com l’única producció musical espanyola amb projecció internacional. Un xou emotiu, vibrant, amb tota la màgia, el ritme i la intensitat d’un gran homenatge al Rei del Pop.

En aquesta nova gira, s’han inclòs noves cançons, artistes, coreografies, vestuari, vídeos i efectes especials. Una nova producció acurada i creada sempre amb la idea que el públic vibri, s’emocioni, ball, i en definitiva, gaudi intensament d’aquest gran espectacle per a tots els públics.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Forever. The best show about The King of PopForever. The best show about The King of Pop

Valoració espectadors

  • 12345

    Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

    Fantástico!No es un musical,es todo un espectáculo de coreografías con las canciones de rey del pop que te invitan a recordar sus grandes éxitos y a bailar con ellos.Todos los artistas sensacionales!Merece la pena!

    29/04/2018