NADAL AL MERCAT DE LES FLORS

El Mercat de les Flors aposta pel Nadal i les famílies

Redacció

El Mercat de les Flors aposta aquesta Nadal per les propostes familiars amb quatre prestigioses companyies referent de l’escena familiar teatral.

El debut familiar d’El Conde de Torrefiel

La companyia El Conde de Torrefiel oferirà l’espectacle recomanat entre 7 i 11 anys Los protagonistas. Es tracta d’un recorregut itinerant dins d’un espai teatral on el públic on es representa una situació visual i dramatitzada. La instal·lació està formada per paisatges enigmàtics on els joves espectadors encarne a uns exploradors d’una expedició per terres remotes. “La proposta genera un dispositiu escènic que permet als espectadors completar l’experiència a través dels seus propis bagatges intel·lectuals i univers imaginatiu”, subratllaten Tanya Beyeler i Pablo Gispert, director de l’espectacle.

Un espectacle inspirat en la vida que hi ha als mars i els llacs

La coreògrafa Anna Rubirola, del col·lectiu Big Bouncers, planteja un espectacle Plàncton, un espectacle inspirat en els microorganismes que habiten el fons dels mars i els llacs. És una peça que vol esdevenir una experiència escènica multidisciplinària i convidar a través del cos i el moviment “a un món on tot és possible, on tot el que és petit agafa una gran rellevància, on els cossos emeten llum i es mantenen en suspensió”, explica Rubirola. La producció, adreçada a nenes i nens d’entre 4 i 7 anys, s’interessa sobre la relació dels humans amb els éssers més petits i posa en valor que les coses petits són fonamentals per la vida.

Una carta màgica d’amor a la dansa

Aracaladanza torna al Mercat de les Flors amb l’espectacle Loop per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys i dirigit per Enrique Cabrera. En aquesta ocasió, presenten un espectacle que és una carta d’amor a la maquinària escènica de la companyia. Els ballarins, maquinistes i elèctrics al costat de telons, focus, caixes d’emmagatzematge, bambolines o matalassos converteixen la dansa en una funció “màgica”. Així, l’escenari, els seus elements i els que hi treballen es converteixen en els protagonistes de ‘Loop’.

Un taller infantil per ballar l’espai

Quim Bigas i Carme Torrent proposen un taller de moviment on els participants habitaran diferents espais del Mercat de les Flors a partir de premisses arquitectòniques i coreogràfiques. Amb la voluntat de ballar en l’espai o ballar l’espai, els coreògrafs orbiran un espai d’experimentació que ajudi als petits i petites a abordar l’acte d’observar i de mirar un lloc des del moviment. Observaran el clima, les temperatures, els espais buits i els fonaments del lloc com una manera de posar en pràctica la relació dels cossos i l’entorn. Més informació sobre el taller aquí.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!