El Mago Pop estrena a Netflix el seu nou show televisiu: ‘Magic for humans’

Redacció

Antonio Díaz, també conegut com El Mago Pop, estrena a partir del 26 de març l’adaptació espanyola de Magic for humans a Netflix.

El nou programa televisiu, produït per Media Pro i basat en format original de Justin Willman, es podrà veure a tot el món i constarà de 6 episodis on el popular mag “tractarà temes tan variats com els hobbies més estranys de la gent, la relació del temps amb la màgia, els contrastos en l’estil de vida, l’amor i totes les seves variants, la mentida o la por”, segons ha informat la mateixa productora.

El programa, enregistrat en localitzacions tan conegudes com el Teatre Grec, la Casa Vicens de Gaudí o el Parc de la Ciutadella, comptarà amb la col·laboració d’algunes cares conegudes com Paco Plaza, director i guionista de la saga “[REC]”; Hideki Matsuhisa, xef japonès reconegut amb una Estrella Michelin; o Cristinini, creadora de contingut i una de les streamers femenines més conegudes de la plataforma Twitch.

Antonio Díaz, El Mago Pop, continua omplint cada nit al Teatre Victòria de Barcelona, ​​amb l’espectacle Nada es imposible, un show que estrenarà a Broadway al 2022.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!