El Festival Micròmetre resisteix a la crisi i creix en dies i en programació

Redacció TeatreBarcelona

La quarta edició del Festival Micròmetre es celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre a l’emblemàtic espai de Can Ratés, una casa senyorial del segle XVII, on hi va néixer també al 2003 el Festival Shakespeare, situada a la localitat de Santa Susanna. 

Tot i la crisi que està patint actualment el sector, el Micròmetre creix en nombre de dies i d’espectacles programats; i ofereix nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene.

Amb la voluntat de fer visibles espectacles de qualitat fora de l’àmbit de Barcelona, segueix amb la seva fórmula d’oferir, per una banda, microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals; i de l’altra, de promoure la presència d’espectacles de petit format, però de llarga durada. Cobreix un ample ventall de disciplines entre teatre, musical, improvisació, dansa, teatre d’objectes; i també es dirigeix a tot tipus de públics, oferint programacions especials per a públic familiar.

PROGRAMACIÓ:

El divendres i el dissabte del Festival, a les 21h hi haurà la Sessió de Micros. Una programació formada per quatre espectacles de curta durada, que es celebraran en espais petits i no-convencionals, on l’aforament no és més de 15-20 persones.

L’espectacle inaugural es celebrarà el divendres 4 de setembre i serà Molar de Quim Bigas. Una proposta de dansa i performance de carrer, que fa ús de la representació i la indagació de les emocions per parlar sobre la forma com ens movem i som mogudes.

Altres espectacles de durada convencional que es celebraran són Ventura de Cristina Clemente (dijous 3), Cosas que se olvidan fácilmente de Xavier Bobés (tots els dies), Impro side Story amb diferents artistes de musical (divendres 4), 30 y tantos, el musical (dissabte 5), Lo tuyo y lo mío (dissabte 5), i l’espectacle de Mar Monegal amb Francesc Ferrer Ramon (diumenge 6).

Micròmetre kids, la programació per a públic familiar, es farà el diumenge al matí i comptarà amb l’espectacle de titelles Le Poubelle Plusbelle i amb la proposta de màgia i comèdia familiar Magia Family amb Gerard Borrell.

Les entrades es poden comprar de forma individual per a cada espectacle, o bé amb abonaments per dia o per a diverses jornades del Festival.

Pots consultar tota la programació aquí.

 

ELS ORGANITZADORS

Els impulsors del Festival Micròmetre són LAGUÀRDIA PRODUCCIONS, un projecte d’abast més general que neix amb el desig de convertir-se en un focus de producció artística a l’Alt Maresme. Promouen i creen espectacles i esdeveniments de qualsevol àmbit artístic, especialment d’arts escèniques i audiovisuals.

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!