El festival de clown Jango Edwards inaugura la temporada de La Gleva Teatre

Rubén Garcia

El reconegut clown nord-americà Jango Edwards inaugura la nova temporada de La Gleva Teatre amb un festival que reunirà a Barcelona a més de 30 artistes de renom.

Des del 28 d’agost, i durant tot el setembre, Edwards presentarà les anomenades Jango Series, una vintena de representacions que variaran cada setmana i on s’acompanyar per altres còmics de renom, com Leo Bassi, Roberto Olivan, Pepa Plana, Tortell Poltrona, Mario Gas o Andreu Buenafuente, entre un total d’una trentena d’artistes d’arreu del món. La primera, anomenada The World According to Mr. E-the importance of being you by seeing me, amb Cristi Garbo com a artista convidada, inaugurarà el festival.

Jango Edwards amb Cristi Garbo, durant una de les seves col·laboracions

El festival també inclou altres propostes: com Festival of Fools on Edwards recuperarà l’esperit dels festivals nascuts a finals dels anys 70 a Amsterdam, al Regne Unit i a França, i on donarà a conèixer alguns dels principals exponents del nou clown internacional; el cicle Cabaret cabrón, dedicat a la follia, la sorpresa i la irreverència; i els Classic Duos, una proposta que conjuga la irreverència amb els números més clàssics del món del clown.

Més informació i entrades:

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!