DON JUAN TENORIO en versió musical

Comunicació

Joan Pera, Lloll Bertran i Deparamo estan preparats per aterrar al Teatre Apolo aquest Nadal amb renovada diversió musical del Don Juan Tenorio.

La nova, particular i divertida versió de Don Juan Tenorio ja és una realitat. A menys d’uns setmana de començar funcions al Teatre Apolo, concretament el proper dimecres 18 de desembre, Joan Pera, Lloll Bertran i el músic emergent Deparamo ja ho tenen tot a punt per mostrar al públic català la versió més còmica, musical i nadalenca de les peripècies de Don Juan i Doña Inés.

TEATRE_BARCELONA_Don_Juan_Tenorio_Musical

Aquest matí han presentat a la Fàbrica Moritz el nou show amb una roda de premsa molt animada, amb espectacle còmic, música i ball, mostrant als periodistes assistents el gran equip que formen i les ganes que tenen de començar i trobar-se amb el públic. Deparamo ja és un més i les seves aportacions musicals donen una nova possibilitat als recursos escènics del Pera i la Lloll.

3 úniques setmanes de riures desenfrenats a l’Apolo, que suposen l’última oportunitat per veure el magnífic binomi Pera / Lloll interpretant els mítics personatges del Tenorio, aquesta vegada amb una renovada versió musical. Els reis de la comèdia catalana volen compartir amb els espectadors aquestes festes, amb funcions especials també els dies de Nadal, Sant Esteve i Reis, i un gran show la nit de Cap d’any amb cava, cotilló i moltes sorpreses pels assistents.

Des de la seva estrena el passat mes de maig, Don Juan Tenorio una versió molt zorrilla, ja ha fet riure a milers d’espectadors. A partir dimecres 18 de desembre i fins dilluns 6 de gener continuarà la diversió amb un espectacle encara més complet al Teatre Apolo, amb el nou Don Juan Tenorio, ara musical, comptant amb la col·laboració de Deparamo i el les seves partitures.

DON JUAN TENORIO

Del 18 de desembre al 6 de gener
Teatre Apolo / Barcelona (Av. Paral·lel 59)

COMPRA LES TEVES ENTRADES

Fes click aquí per comprar les teves entrades a partir de 24€.

(Font: Premsa Focus)

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!