Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre presenten T’estimo si he begut d’Empar Moliner dirigit per David Selvas

Redacció

A partir del 22 de març, Testimo si he begut arriba al Teatre Poliorama. Es tracta d’una obra escrita per Empar Moliner, dirigida per David Selvas i interpretada per les actrius de T de Teatre, Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, a les que se sumen David Bagés, Mercè Martínez i Ernest Villegas. D’aquesta manera, Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre s’uneixen per portar als escenaris el primer espectacle teatral escrit per Moliner, basat en una recopilació dels seus contes amb musica composada per Andreu Gallén.

Segons han explicat a roda de premsa, Testimo si he begut és un espectacle amb cançons a partir dels relats de l’autora adaptats al teatre per ella mateixa. Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges no gens carismàtics, no gens agraciats, però molt còmics. Així és com tres de les companyies de teatre més rellevants de l’escena catalana han unit forces per portar als escenaris un espectacle únic.

Un total de dotze contes i narracions originals d’Empar Moliner, i vuit cançons composades per l’ocasió pel músic Andreu Gallen formen el gruix del xou. Es tracta d’una acurada selecció de la mateixa escriptora extrets dels volums de relats amb el mateix títol, Testimo si he begut, que va obtenir el Premi Lletra d’Or 2005. Entre els seus altres premis literaris destaca el Premi Josep Pla 2000 (per la seva la novel·la Feli, esthéticienne) i el Premi Mercè Rodoreda (2005) amb Tot això ho faig perquè tinc molta por.

El món que Empar Moliner desplega en els seus contes és d’una lucidesa radical i estimulant que també es veurà reflectit en altres relats inèdits que ha escrit expressament per a l’espectacle.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!