MUSICAL

‘Cruz de navajas’, una experiència musical tecnològica amb hits de Mecano

Scorpio i Joan Liaño, del programa de TV3 'Eufòria', participaran en aquest espectacle que fa reneixer l'espai escènic de la Cúpula de Las Arenas

Rubén Garcia Espelta

Cruz de Navajas, la mítica cançó d’Ana Torroja, Nacho i Josep Mª Cano, dona nom a aquest nou format d’espectacle basat en les cançons més conegudes de la formació que els va donar a conèixer, el sempre immortals Mecano.

La Cúpula del centre comercial Las Arenas acollirà fins al 18 de gener aquesta nova proposta que reuneix música en directe i una sofisticada i avançada tecnologia escènica: “L’espectacle conté un arrajaments musicals moderns que mantenen l’essència de les cançons originals i, a més, ho acompanyen amb una posada escena amb les últimes tecnologies lumíniques i pantalles gegants que es mouen”, explica el director de l’obra, Gonzalo Pérez Pastor: “No expliquem una història única, cada un dels 34 números musicals presenta ja la seva pròpia història”.

La música de Mecano amb dues veus d’Eufòria

Un cos de ball, una banda de músics i set cantants, entre els que hi ha la Clara Sánchez (Scorpio) i Joan Liaño del programa de TV3 Eufòria, l’espectacle recupera les arxiconegudes cançons de Mecano, que s’han convertit en la banda sonora de diverses generacions.

Scorpio, del programa ‘Eufòria’ de TV3, participará al musical al costat del seu company Joan Liaño

L’espectacle, recomanat per a majors de 7 anys, recopila hits tan memorables com Hoy no me puedo levantar, Maquillage, Hawaii-Bombay, Ay que pesado, Hijo de la Luna o Me cuesta tanto olvidarte o La fuerza del destino, entre altres.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!