Coco Comín, dirigirà la nova Escola Billy Elliot de Barcelona

Rubén Garcia Espelta

El proper 4 de març obre l’Escola Billy Elliot a Barcelona sota direcció de Coco Comín i supervisada per Toni Espinosa, coreògraf associat del musical. La notícia deixa les portes obertes a una possible estada del musical en algun dels teatres de la ciutat tot i que tal com comenta SOM Produce, responsable de la producció espanyola, per la seva complexitat i dimensions, de moment, només es pot veure a Madrid.

L’escola, que estarà situada a un local adjunt a l’actual escola de Coco Comín, comptarà amb el seu propi claustre de professors.

Les nenes i nens interessats en ingressar a l’escola hauran d’inscriure’s a l’espai que la companyia té obert a www.billyelliot.es: han d’obrir la pestanya Elenco i clicar a ‘Quieres ser Billy Elliot?.

L’equip creatiu i executiu del musical Billy Elliot serà l’encarregat de fer les audicions: David Serrano (director); Joan Miquel Pérez (director musical); Toni Espinosa (coreògraf); Carmen Márquez (directora de càsting); Marc Cambra i Juan José Rivero (productors executius).

Els 15 primers seleccionats rebran una beca per estudiar ballet clàssic, cant, tècnica vocal, interpretació, claqué, clown o acrobàcies entre altres disciplines, en una primera fase que durarà fins al mes de juny.

El musical Billy Elliot, en temporada al Teatre Alcalá de Madrid des del 2015, narra la lluita d’un adolescent per fer realitat els seus somnis. L’espectador acompanya Billy en el seu viatge, del ring de boxa a les classes de ballet, i descobreix amb el personatge la seva passió pel ball. Una passió que canviarà la seva vida per sempre.

El musical, que ha captivat a milions d’espectadors arreu del món, compta amb una banda sonora composta per Elton John i amb coreografies dissenyades per Peter Darling. És el musical més premiat de la història dels premis Broadway World (incloent Millor Musical), és el Millor Musical segons els Premis del Teatre Musical i record de setmanes com a número 1 de la crítica  amb més de 500.000 espectadors.

Aprofita els diferents descomptes que t’oferim per veure el musical a Madrid, clicant AQUÍ

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!