Carmelo Gómez: “Todas las noches de un día és teatre de la paraula i de la poesia”

Redacció

El Teatre Goya ha presentat Todas las noches de un día, un text d’Alberto Conejero que compta amb la direcció de Luis Luque. El vicepresident d’Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González, ha obert l’acte molt agraït de “tornar a acollir teatre contemporani i d’avui en dia”. González també ha destacat la “poètica extraordinària” de l’escriptura de Conejero, que debuta com a dramaturg al Goya amb aquest text; i de l’acurada direcció de Luque, que arriba al teatre després de l’èxit aconseguit amb la “meravellosa Fedra”, que s’exhibirà al Goya a partir del 12 de juny després de l’èxit aconseguit durant la present temporada al Teatre Romea.

Luis Luque ha comentat que “més enllà de la felicitat d’estar a Barcelona per segona vegada en aquesta temporada, una de les coses que més m’emociona és portar un text de creació contemporània i de nova creació”. Altrament, el director del muntatge ha afirmat que a Todas las noches de un día “el públic és testimoni d’una obra d’alta densitat, basada en dues interpretacions increïbles”. Per la seva banda, Alberto Conejero també ha agraït al Teatre Goya la seva aposta “per una dramatúrgia contemporània i per la confiança dipositada en aquest equip”. Per al creador, Todas las noches de un día és “un melodrama que, malgrat la certa aparença bella del seu exterior, amaga la peripècia de dos personatges plens d’ombra que barallen per a trobar una mica de llum”.

Todas las noches de un día és un thriller poètic sobre l’amor i els seus fantasmes que compta amb uns protagonistes de luxe: Ana TorrentCarmelo Gómez, que treballen junts per primera vegada en teatre en aquesta producció de Pentación Espectáculos.
Ana Torrent i Carmelo Gómez són els encarregats de portar a escena aquest thriller poètic sobre l’amor i els seus fantasmes. D’una banda, l’actor s’ha mostrat satisfet de treballar a “un teatre on l’acció passa al lloc de la imaginació”. En aquesta peça, “dues persones viuen l’amor d’una forma molt intensa”, ha assegurat l’actor. “És un text molt selectiu, elevat, amb poder imaginatiu”, ha explicat l’actor. “És teatre de la paraula i de la poesia. Teatre pur”. D’altra banda, Ana Torrent ha assenyalat que la peça aposta perquè “el públic posi de la seva part, mentre nosaltres continuem buscant a través de la màgia del text”. El muntatge suposa el debut teatral d’Ana Torrent a Barcelona. Un text que, per a l’actriu, “fa volar la imaginació i les sensacions”.

Després d’una intensa gira per l’estat espanyol i d’haver captivat crítica i públic, Todas las noches de un día s’exhibirà al Teatre Goya des del 8 de maig fins al 9 de juny. L’estrena oficial de l’espectacle serà el 16 de maig, a les 20.30 h.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!