BLAM!, teatre físic i acrobàcies per superar el tedi laboral

Redacció TeatreBarcelona

BLAM! Hollywood es cola a la oficina arriba aquesta tardor a Barcelona després de triomfar a teatres de mig món: del 7 al 25 d’octubre de 2015 la Sala BARTS acollirà aquest espectacle de la companyia danesa Kristján Ingimarsson Company, aclamat internacionalment.

BLAM! barreja teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies, en un espectacle visual que pren la forma d’una performance sense paraules, amb un llenguatge propi. Des de la seva estrena l’any 2012 a Dinamarca, l’espectacle s’ha vist a teatres de països com Dinamarca, Islàndia, Noruega, Regne Unit, Itàlia, Suïssa, Holanda, Bèlgica, Finlàndia, Turquia, Nova Zelanda i Corea del Sud.

TEATRE_BARCELONA-blam_hollywood_barts-REVISTA_2

Per escapar del seu avorrit horari laboral, quatre treballadors d’una oficina s’inventen un enginyós joc imaginari, BLAM!. La vida real desapareix i la oficina es converteix en un món habitat per extraterrestres, superherois, dolents de pel·lícula, efectes especials i sorpreses pròpies de les produccions més taquilleres de Hollywood. La proposta compta amb l’aval de ser una obra dels productors d’STOMP, el conegut espectacle de percussió i humor que ja ha girat per tot l’estat.

La companyia danesa Kristján Ingimarsson Company, coneguda formalment com a Neander i fundada l’any 1998, és un grup de teatre físic que ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l’actor i director Kristján Ingimarsson. Les seves produccions mostren una expressió física il·limitada i destaquen per la seva capacitat d’inventiva. BLAM! n’és un exemple del seu recolzament de públic i crítica, aconseguint omplir teatres internacionals com per exemple el Peacock Theatre de Londres o l’Edinburgh Fringe Festival, on va tenir molt èxit l’any 2013 i on ha tornat a ser programat en l’edició d’aquest any.

TEATRE_BARCELONA-blam_hollywood_barts-REVISTA_3

Trobareu tota la informació sobre horaris i dates a la fitxa de l’espectacle:

Articles relacionats
Comentaris
  • mercè claros pañella

    Molt bons!!!! una funció trepidant…

    Respondre
    13/10/2015
Enllaç copiat!