BLAM!, teatre físic i acrobàcies per superar el tedi laboral

Redacció TeatreBarcelona

BLAM! Hollywood es cola a la oficina arriba aquesta tardor a Barcelona després de triomfar a teatres de mig món: del 7 al 25 d’octubre de 2015 la Sala BARTS acollirà aquest espectacle de la companyia danesa Kristján Ingimarsson Company, aclamat internacionalment.

BLAM! barreja teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies, en un espectacle visual que pren la forma d’una performance sense paraules, amb un llenguatge propi. Des de la seva estrena l’any 2012 a Dinamarca, l’espectacle s’ha vist a teatres de països com Dinamarca, Islàndia, Noruega, Regne Unit, Itàlia, Suïssa, Holanda, Bèlgica, Finlàndia, Turquia, Nova Zelanda i Corea del Sud.

TEATRE_BARCELONA-blam_hollywood_barts-REVISTA_2

Per escapar del seu avorrit horari laboral, quatre treballadors d’una oficina s’inventen un enginyós joc imaginari, BLAM!. La vida real desapareix i la oficina es converteix en un món habitat per extraterrestres, superherois, dolents de pel·lícula, efectes especials i sorpreses pròpies de les produccions més taquilleres de Hollywood. La proposta compta amb l’aval de ser una obra dels productors d’STOMP, el conegut espectacle de percussió i humor que ja ha girat per tot l’estat.

La companyia danesa Kristján Ingimarsson Company, coneguda formalment com a Neander i fundada l’any 1998, és un grup de teatre físic que ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l’actor i director Kristján Ingimarsson. Les seves produccions mostren una expressió física il·limitada i destaquen per la seva capacitat d’inventiva. BLAM! n’és un exemple del seu recolzament de públic i crítica, aconseguint omplir teatres internacionals com per exemple el Peacock Theatre de Londres o l’Edinburgh Fringe Festival, on va tenir molt èxit l’any 2013 i on ha tornat a ser programat en l’edició d’aquest any.

TEATRE_BARCELONA-blam_hollywood_barts-REVISTA_3

Trobareu tota la informació sobre horaris i dates a la fitxa de l’espectacle:

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
  • mercè claros pañella

    Molt bons!!!! una funció trepidant…

    Respondre
    13/10/2015
Enllaç copiat!