Ben Platt i Julianne Moore protagonitzaran al cinema ‘Dear Evan Hansen’

Rubén Garcia

El musical teatral Dear Evan Hansen, un dels últims grans fenomens de Broadway, guanyador de 6 Tonys al 2017, farà el salt a la gran pantalla del cinema amb Universal Pictures i amb un elenc encapçalat per Ben Platt i Julianne Moore.

Fragment del musical original de Broadway amb Ben Platt and Laura Dreyfuss

Dear Evan Hansen, musical estrenat l’any 2015 a Washington i el 2016 al Off-Broadway, explica la història d’un estudiant d’institut amb problemes d’ansietat que decideix centrar els seus esforços a acostar-se a la família d’un company seu de classe que s’ha suïcidat. Des dels seus inicis va rebre molt bones crítiques per part de públic i crítica tant per la interpretació del protagonista, Ben Platt, com per les lletres i el llibret, obra de Ben Pasek, Justin Paul i Steven Levenson, o els temes que tracta com l’adolescència o les malalties mentals.

La pel·lícula, que encara no té data d’estrena, estarà protagonitzada pel mateix protagonista original, Ben Platt, i però també per l’estrella Julianne Moore i altres noms com Amy Adams, Danny Pino, Kaitlyn Dever, Colton Ryan, Nik Dodani i Amandla Stenberg.

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Israel Solà: calòric i multifacètic

Com una de les set sensibilitats que formen La Calòrica, el director Israel Solà imprimeix en les seves peces una barreja d’humor i política, entenent aquesta última des de la […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!