Barcelona Districte Cultural torna aquesta primavera amb 230 activitats culturals

Redacció

Aquest proper mes de febrer torna el Barcelona Districte Cultural, que celebra onze edicions, portant propostes de teatre, música, dansa, circ i cinema als Centres Cívics de la ciutat.

El cicle, que te per objectiu d’enfortir la cultura de proximitat, crear nous públics i recolzar el talent local, ha programat 28 propostes d’espectacles en viu: nou muntatges de teatre, nou concerts, quatre espectacles de dansa i sis espectacles de circ. En total seran prop de 230 funcions gratuïtes que es podran veure en 34 equipment repartirs pels deu districtes de la ciutat.

Què podrem veure al Barcelona Districte Cultural?

El teatre sempre té una part important dins de la programació i en aquesta edició, per exemple, es podrà gaudir de propostes familiars i juvenils com és el cas de la proposta que fa la Cia. DeLiri amb Les sirenes són calbes i la de la Cia. La Protagonista amb La volta al món en 80 ties.

També hi ha obres dirigides al públic adult com el de 200.000 dones, de la Cia. CándidaDestination Moon de la col·laboració entre Paradiso 99 i el Teatre Tantarantana; El que no es diu de la Cia. La PocketBlanca Desvelada de la Cia. Aleteo TeatroAlma de LaBú Teatre¿Qué fue de Andrés Villarosa? de l’Associació Teorema TeatreCelebraré mi muerte, de Marcos Hourmann.

Pels que prefereixen la dansa, el circuit oferirà els espectacles com Crisálida, d’Antes ColladoTERRA de Silver Drops Dansa; Ángel Duran torna amb Unravel i els del Colectivo Lamajara presentaran un espectacle performàtic que es diu Labranza Kids.

En canvi en circ destaca HOME de la Cia. Cris-is; la nova producció de Las Sistars, titulada Dai, ma aspettaLa Oveja Negra de Duos Laos; el més nou d’Amèlia CadwalladerBreaking Broken Dreams; i la proposta infantil de Guga&SilviaHere we go!

Si us agrada la música el Barcelona Districte Cultural ha programat noms com Valeria Castro, Alison Darwin, el trap urbà i reivindicatiu de Miss Raisa; Caramelo a Kilo o La Prenda Roja, entre molts d’altres.

A la web del Barcelona Districte Cultural ja hi ha disponible tota la informació i reserves.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!