5 propostes de circ per veure aquestes festes de Nadal a Barcelona

Redacció

Per dates nadalenques la cartellera del país s’omple de propostes circenses de tot tipus. El Circ fa Nadal i aquí podràs trobar algunes recomanacions per gaudir d’aquest meravellos gènere escènic en diferents formats i llenguatges: des del més tradicionals als més contemporànies. No perdis el fil!

1. ‘NUYE’ CIA DE CIRC ‘EIA’

Nuye és una proposta que combina circ i coreografia per parlar-nos de les diferents dinàmiques de les relacions de parella, de l’anar i venir de les persones, de la recerca constant per completar-nos. L’espectacle, que ja es va poder veure al Grec 2021, parteix de les parelles artístiques per estendre el concepte a tota mena de relacions. A escena: una companyia amb 12 anys de trajectòria, l’EIA, responsable d’èxits que encara giren pels escenaris com Espera o inTarsi

2. ‘SOTRAC’ 26È CIRC D’HIVERN

El Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris arriba a la 26a edició amb Sotrac, un espectacle que ens proposa reflexionar sobre la vida i la mort, sobre problemes actuals com la gestió del temps o l’ús de les noves tecnologies i sobre alguns comportaments individuals i col·lectius. Dirigit per Raül García, inclou disciplines com el clown, el cèrcol aeri, el trapezi, la perxa xinesa i la dansa. Risc, humor i crítica en un dels clàssics circenses de l’escena nadalenca de la ciutat. 

3. ‘VEKANTE’ DEL CIRC RALUY

Vekante és una paraula en idioma esperanto que significa “despertar”. L’espectacle gira al voltant d’un jove acròbata que deixa de somniar i desperta descobrint un món habitat de ballarins, pallassos, actors i acròbates… artistes que viuen la seva passió. Guiat per “el Director”, “el Presentador” i “els Pallassos” s’integrarà a la companyia convertint-se en part integrant d’un espectacle que amaga esforç, sacrifici, passió i màgia… la màgia escènica de Rosa Raluy. Visita la gran carpa i descobreix el nou espectacle del Circ Històric Raluy al Port Vell.

4. ‘MAZÙT’ DELS BARÓ D’EVEL

Mazùt és una obra imprescindible per entendre l’evolució escènica de la companyia Baró d’evel, creada per Blaï Mateu Trias i Camille Decourtye, interpretada ara per Julien Cassier i Marlène Rostaing. L’espectacle gira al voltant de dos éssers surten a buscar el seu animal interior perquè la humanitat els supera i volen retrobar les seves primeres sensacions: busquen els racons de la quotidianitat, amb les portes obertes cap als orígens.

5. ‘ENTRE CLOWN I CIRC’ A LA CASA DELS CONTES

Entre Circ i Clown trobaràs espectacles creats per a tota la família on els jocs i les sorpreses estan assegurats. Vine a conèixer artistes de circ i clown, que amb els seus números especials, faran que vegis el món de manera diferent. Estaràs tan a prop dels artistes que podràs delectar-te en primer pla amb les seves divertides propostes.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!