19 actors i 5 músics porten el musical “Per sobre de totes les coses” al Gaudí

Comunicació

La producció catalana del musical “BARE” de J. Hartmere i D. Intrabartolo s’estrenarà el proper 10 de juliol amb 19 intèrprets en escena i una banda de 5 músics en directe.

L’original sala de la ciutat comtal estrenarà l’espectacle musical: PER SOBRE DE TOTES LES COSES, la producció catalana del musical nord-americà BARE, una òpera pop amb música de Damon Intrabartolo, lletres de Jon Hartmere i llibret dels mateixos Hartmere i Intrabartolo.

PER SOBRE DE TOTES LES COSES és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.
Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

TEATRE_BARCELONA_PER_SOBRE_DE_TOTES_LES_COSES_COMPANYIA

El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2000 a Los Angeles. Considerada una peça de culte, ha tingut més de 100 produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de l’Off Broadway de Nova York, el West End de Londres, Sidney, Liverpool, Canadà,… i ara, Barcelona.

La producció catalana està protagonitzada per un grup de joves actors i cantants encapçalats per Jan Forrellat, Marc Flynn (UN CAU DE MIL SECRETS, GERÓNIMO STILTON & FANTÀSTICS) i Anna Herebia (LA FLAUTA MÀGICA, LA DAMA). L’espectacle, que es podrà veure a partir del 10 de juliol a la Sala Gran del Teatre Gaudí, compta amb la col·laboració especial d’Ester Bartomeu (CHICAGO, OFF BROADWAY, MERRILY WE ROLL ALONG), Albert Muntanyola (MAMMA MIA!, EL MIKADO, LA BELLA Y LA BESTIA, FAMA) i Lucy Lummys (LOS PRODUCTORES, CHICAGO, EL ZORRO-UK).

PER SOBRE DE TOTES LES COSES és un projecte que neix de la iniciativa d’Àgata Casanovas, Marc Gómez, Marc Flynn i Anna Herebia, fundadors de MADAM TEATRE. L’espectacle està produït pel TGB i comptarà amb 19 intèrprets en escena i una banda de rock amb 5 músics en directe sota la direcció d’Oriol Padrós.

L’espectacle, que conté més de 30 números musicals, està dirigit per Daniel Anglès (LOS MISERABLES, HAIR, LA BELLA Y LA BESTIA, MAMMA MIA!, EL SOMNI DE MOZART), la coreografia és d’Óscar Reyes (FAMA, PEGADOS) i la traducció al català de Marc Gómez (UN CAU DE MIL SECRETS, DEUDEVEU).

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!