Voltes i més voltes

Tu digues que l'estimes

Tu digues que l’estimes
07/03/2014

Les coses mai surten com t’esperes, però .. i lo divertit que és intentar-ho i veure què ens presenta el futur? Les relacions de parella mai són simples, però.. serien el mateix sense cert grau de misteri? Les amistats són tan sinceres com creiem o els amics ens poden seguir sorprenent cada dia? Encara sort que, en qualsevol situació que se’ns presenti, sempre som a temps de dir que ens estimem! El poder d’aquesta frase segueix sent prodigiós.

Un guió divertit, teixit amb el punt just d’enrevessament i humor. Unes històries i embolics sentimentals d’allò més entretinguts. Uns personatges estereotipats, si, però ben definits i caracteritzats. Unes interpretacions sublims, d’entre les quals cal fer una menció especial a la d’en Ramon Godino que interpreta el personatge d’en Carles, un home enamorat de l’Anna, la dona de la seva vida amb qui es va casar fa 10 anys. I un escenari dinàmic, perfecte per a acollir una peça teatral plena de moviment.

El Teatre Gaudí presenta Tu digues que l’estimes, d’Ivan Campillo, una comèdia de 85 minuts i ritme in crescendo. Riures, sorpreses i una mica de patiment per aixecar-se de la butaca amb molt bon sabor de boca. Us ho perdreu?

← Tornar a Tu digues que l'estimes

Enllaç copiat!