El descens de L’Olimp a la terra

L'última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera)

L’última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera)
16/10/2023 - Teatre Lliure – Montjuïc

És nit de celebració a l’Olimp. Zeus, el màxim rei dels cels (Guim Oliver), es casa amb Hera, la deessa de la terra, del matrimoni, les dones, el cel i les estrelles. Hera és Júlia Molins. Tots  els déus estan de festa. Han vingut al convit: Afrodita, Marcel Quesada, és la deessa de l’amor, la bellesa i la fecunditat. Ares (Clara Solé), déu de la guerra, Hades (Natàlia Mas), deu encarregat de l’inframón i dels morts, i Dionís deu de la fertilitat i del vi és Moha Amazian. Tots es coneixen de fa molts segles i entremig de danses, menjar, beure, jocs  i música techno, es diverteixen i al mateix temps expliquen totes les fites i excessos de què són capaços.

Marc Artigau, el dramaturg i director, ha creat una història sobre mitologia grega pensada perquè els adolescents s’hi endinsin de manera divertida i els adults s’hi puguin connectar amb una altra mirada. Però no es tracta d’una simple adaptació del món del deus al món actual, sinó que l’obra introdueix diferents girs dramatúrgics, com “teatre dins del teatre”, que aconsegueixen humanitzar els personatges i mantenir l’atenció de l’espectador fins al final.

L’obra és una aposta que no es queda curta en cap moment, sinó que explora cada idea fins al final, amb valentia i risc. Des del minut u, aquesta “fucking nit” és una aventura hipnòtica, a moments dolça, d’altres frenètica, que juga amb l’espectador i el convida a cada instant a gaudir d’una esbojarrada festa.

← Tornar a L'última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera)

Enllaç copiat!