El somni adolescent d’un amor etern

Greta & Friday I: Amor pur

Greta & Friday I: Amor pur
25/01/2020

El projecte del cicle GRETA & FRIDAY pretén, per una banda reivindicar dramaturgs que aborden textualitats formals, d’estètiques arriscades i per una altra banda abordar el fenomen Fridays for Future liderat per la jove activista Greta Thunberg.

Les dues peces encarregades en aquest cicle es basen en la idea d’imaginar dos adolescents que es coneixen en el context d’una vaga dels Fridays for Future i inicien una relació, (a la primera proposta), i, una relació que veurem com hauria evolucionat d’aquí 20 o 40 anys (a la segona proposta).

AMOR PUR, és la primera d’aquestes i tracta de l’amor adolescent de la mà d’Albert Mestres.

AMOR PUR omple la sala Palau i Fabre d’energia, acrobàcies, moviments coreogràfics, cançons, paraules i frases que s’apropen molt a la poesia, crits, rialles, jocs …de dos adolescents, Greta i Friday que es coneixen un dia de vaga, s’enamoren i comparteixen el seu amor pel món i el seu desig de protegir-lo.

Albert Mestres ha escrit un text d’un gran contingut poètic i l’ha entrellaçat amb el món del circ. Ell mateix expressava “la dificultat que implica posar-se a la pell de dos adolescents i parlar del futur, que per a ells és el present“.

Dos joves actors, Lola Carandell i José Luis Oliver que interpreten els dos adolescents en una història d’amor amb un final incert, apassionats, il·lusionats i espantats davant d’un futur on pot ser que vegin morir el món i potser també l’amor. El somni adolescent d’un amor etern en un món que no ho serà, en un món que entre tots estem destruint.

Per a l’actriu, Lola Carandell, aquest és el seu primer espectacle de text, ja que ella està formada en el món del circ.

Unes magnífiques interpretacions, molt personals i tendres dels dos intèrprets que han fet acrobàcies, equilibris, pallassos, cançons, danses, i ens han regalat la paraula dotada d’una gran bellesa, amb una mirada penetrant directament als nostres ulls.

Una posada en escena senzillament captivadora amb una escenografia de Marc Chornet i música de Marc Egea.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Greta & Friday I: Amor pur

Enllaç copiat!