Llibertat en estat pur

Brodas Bros: Concierto concepto

Brodas Bros: Concierto concepto
09/03/2015

Vaig descobrir els Brodas Bros fa uns tres anys al Casino Aliança Poblenou amb l’espectacle Snippet; llavors ja en vaig quedar atrapada, tant per la força escènica que desprenien amb les seves danses dalt de l’escenari, com per les seves coreografies de moviments secs i del tot precisos. Haig de reconèixer que sóc una gran seguidora de les danses urbanes i que em fascina veure amb quina energia i facilitat es mouen i ballen aquests nois i noies. Llibertat en estat pur.

Un espectacle rodó en tots els sentits: coreografies d’una tècnica increïble i de diversos estils (hip hop, breaking, locking, popping, house,…), llum i efectes especials molt efectius, videoprojeccions (tres músics virtuals: un MC, un baixista i un Dj), el vestuari molt variat i diferent per cada coreografia i un luxe el poder escoltar  música en directe ( saxo, bateria, caixes flamenques ,flauta travessera,…). I si a més a més us seieu a platea, on tot són tauletes, podreu prendre alguna cosa. Nosaltres vam gaudir de l’espectacle amb una copeta de vi negre.

La meva valoració és de *** per qüestió de gustos, no per la qualitat de l’espectacle que és de ****. A mi el que no m’ha acabat de convèncer és la incorporació dels còmics i els percussionistes dins del muntatge, tot i que reconec, que les seves actuacions han estat genials. L’actor Oriol que és un crac del humor, m’ ha fet riure  molt en totes les seves intervencions i el grup Brincadeira, que desprenien una energia increïble, ens van fer vibrar al so del ritme dels tambors. Però jo el que volia era veure les coreografies dels Brodas Bros en estat pur, tal i com els recordava de  l’altre vegada. Tot i així ,el públic molt variat: joves, parelles no tan joves i famílies amb nens de totes les edats, ens ho vam passar d’allò més bé. L’ambient que es respirava a la sala era espectacular!!!

A la sortida era impagable veure aquells nens que no aixecaven un pam de terra, imitant els moviments dels seus ídols. Aixó no té preu!!!!

← Tornar a Brodas Bros: Concierto concepto

Enllaç copiat!